Hej! 
 
Ett nytt år med massor av nya möjligheter. Året slutade och började jättebra genom att spendera flera dagar med en kär vän neråt landet. Jag fick lukta häst och stalldoft såfort året hade börjat och det gjorde mig extra glad. Det extra positiva är att jag fick åka med gulhäst och vagn. Har ni fått den start ni ville på 2018? 
 
Charsmin har gått på lite halv fart de senaste. Så en snabb igångsättning så kör vi på som vanligt sen. Igår gick hon en helt vanlig skritt tur och hon var riktigt pigg. Det kommer bli intressant att se hur mycket spring den har i benen dagarna framöver. Men meningen med detta inlägg var att jag skulle dela med mig av hur hennes vecka kommer att se ut. 
 
 
 Måndag: Uteritt
Tisdag: Vila
Onsdag: Skritt tur
Torsdag: Uteritt i skritt och trav
Fredag: Uteritt ( alla gångarter)
Lördag: Hoppträning
Söndag: Vila? 
 
Jag vet inte om jag är i stallet i helgen men är jag det kommer de se ut som ovan. Nästa vecka börjar allvaret. Förhoppningsvis så blir det hoppträning denna helg. Ska bli intressant att sätta igång. Jag har verkligen längtat efter det. Hoppas Charsmin har kvar samma inställning hon har haft. Hoppvila gör henne alltid gott. 
 
-Ebba
 
 
 
 
 
Lovisa

Väldigt fin blogg! :)

Svar: Tack :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress