Hej på er! 
 
Åter igen står här tomt men det är åter igen motivationen som tryter. Sedan är jag antingen i stallet sent eller så är jag för trött för att ens försöka göra ett halvdant inlägg jag blir så besviken på mig själv om jag inte blir nöjd så det är bättre att vänta. Men nu har jag ändå lite tid över så jag tänkte uppdatera er lite om hur veckan sett ut. Just nu sitter jag och väntar på att jäsningen av mina bröd ska bli klar innan de ska in i ungnen. Det är lite dåligt med pengar och brödet är slut så då får man baka bröd istället. Inget speciellt utan en helt vanlig ljus bröd limpa. Har faktiskt alldrig bakat bröd innan så vi får väl se hur det smakar. För en gångsskull sitter jag faktiskt i köket och skriver och jag måste säga att koncentrationen är mycket bättre här. Den bästa musiken i öronen och det känns som kreativitetn bara flödar. 
 
Veckan har varit ganska hektiskt fast på en lungt sätt. Det har varit mycket att göra men allt har varit uppdelat på dagarna som gått. Måndagen var jag faktiskt inte alls pigg och Charsmin hade gått hela förra veckan i stort sett så hon och jag började veckan med en vilodag. Vi behövde det båda två. Tänkte om ett par gånger om jag skulle åka ändå men kom överrens med mig själv att ligga i sängen och ta det lungt var bästa medicinen för att orka med kommande dagar. Rätt hade jag och var åter igen fit for fight på tisdagen. 
 
Tisdagen började bra. Jag har inget att göra under dagarna för tillfället, tråkigt nog. Så innan stallet gjorde jag inte mycket mer än att gå ut med hundarna. Fortsatte att plocka ner lite av julpyntet. Här hemma tar det en stund då min mamma verkligen går all in men pyntet. Men det mesta kom ner och inte i lådor men från väggarna och jag ser det som en vinst. En tjej och hennes föräldrar kom och hämtade mig runt 17 tiden. Tyvärr hände det ett missöde i stallet som gjorde att Tilda fick åka hem och senare till akuten. Jag löste resten av stallet och red ut en kort runda med Charsmin barbacka i skogen. Snön hade lagt sig och mysfaktorn var hög. Charsmin var fin, lite ofokuserad då energinivån var ganska hög efter det som hänt och mina tankar var inte riktigt där de borde. Men det gick utan några större problem att ta sig hem. 
 
I onsdags så hopptränade vi för andra gången detta året, denna gången för Sofia. Gick sådär. Jag har ridit henne i mycket kortare galopp så jag hade svårt att hitta våran hoppa bana galopp. Vilket gjorde att vi antingen kom stort eller för nära eftersom jag inte kunde se några bra distanser. Men hon hoppade otroligt fint och tvekade inte en ända gång utan gick som tåget träningen igenom trots att jag inte alltid gav henne rätt förutsättningar. Jättestolt ever hennes prestation men inte mig egen. 
 
Igår tyckte jag hon förtjänade ett lungt pass. Inte vila eftersom hon ansträngt sig så dagen innan. Så jag slängde på henne selen och tömkörde nästan i timme. Hon var så otroligt fin och jätteduktig. Hennes bog är dock ett kvarstående problem så jag ska verkligen bli bättre att få med den även om jag inte sitter på. Det verkade som att hon tyckte det var roligt då hon verklgien gjorde sitt bästa. Jag är ju inget proffs på tömkörning men om man gå efter vad jag kan gick hon som en dröm. Det sista jag gjorde i stallet var att longera en av shettisarna i stallet. Han var helt galen. Så mycket överskottsenergi. Han lade in bockningar och stegringar i samma rörelse. Såg ut som han skulle vända ut och in på sig själv. Var nära att jag fick en spark då han inte kunde hålla sig tills vi satt igång. Wille behöver verkligen röra på sig, det märkte jag. Han tyckte nog att det var superroligt också. 
 
Idag är det fredag och jag åker till min pojkvän om ett par timmar. Är inte helt 100% idag, utan jag ska verkligen ta det lungt nu i helgen så jag är reda för nästa vecka. Ska försöka mig på att skriva lite tidsinställda i helgen så att det inte blir lika tomt som det varit, enklare sagt än gjort. Vad ska ni göra i helgen? Någon som ska på sin första tävling 2018 eller är det ta det lungt som gäller? 
- Ebba
Saknar sommaren lite extra just nu 
Josefin Nilsson

Låter som att du har haft en bra vecka ändå. Hoppas att det går bra med brödet och att du får en riktigt bra helg :)

Svar: Jodå det vill jag väl säga! Tack och jag hoppas att även du haft en super bra helg :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress