Hej! 
 
Känns som att alla i hela södra och mellan Sverige har dåligt väder och det står oss hästmänniskor snart över huvudet. Det känns som att leran snart kommer ta över och börja hemsöka oss på nätterna. Blir det inte kallare och minusgrader snart vet jag inte vad jag gör. Hämta hästar i hagen är en mardrömm och deras ben efter en heldag är inte mysigt. Jag vill att kylan ska komma omgående. Tar gärna lite snö också men det är inget måste. Jag vill verkligen bara blunda och inte titta ut nu för tiden. Hade hoppats att prognosen skulle stämma denna helgen, att det skulle bli kallt. Såklart inte, vaför ha vinter under vintermånaderna när snön kommer i mars. Negativiteten är hög idag, den tränger igenom lite för mycket ibland. 
 
Det positiva med dagen var att jag fick spendera den i stallet. Jag hjälpte till med utsläppet, gjorde stallet och hann rida innan det blev mörkt. Det ser jag som en vinst. Eftersom vi var 2 stycken i stallet gick allt mycket fortare. Stallet var klart lite efter 9 och vi tog en välförkänt paus. Vi bestämde oss för att rida ut en lång sväng, vilket var länge sedan. Det blir oftast bara korta om vi är själva eller så är det mörkt och då är de inge vidare att rida långt. Men vi var ute i ca 2.5h idag. Vi skrittade mest och det var väl därför det tog lite mer tid än vanligt. Dock trillade jag av då Charsmin gjorde en 180 och jag satt löst då det var precis i en avsaktning. Men det gick bra, känner det dock mer nu i kväll än vad jag gjorde när det väl hände, men så är det väl alltid. Utöver de så var Charsmin superduktig. Red henne på pelham bettet idag då jag igår inte kunde hantera henne på ett vanligt tredelat, tog flera meter att stanna och det känns ovärt att ta henne mycket i munnen när jag kan sätta in ett skarpare 1 gång och sedan rida på hennes tredelade igen. Avslutade dagen med att ge henne lite massage och stretching. Tror hon behövde det efter dagens runda. 
 
Imorgon blir årets första hoppträning för Jessica. Vi ska börja lite försiktigt och jobba med lite lydnad. Jag skulle även vilja bygga upp någon linje. Vi får se vilket humör hon är på. Hoppas det bästa som bara går. Ska hoppa på det tredelade då jag inte vågar på pelhamet. Jag är dålig på eftergift och vill inte ta för mycket i henne så det blir missförstånd eller andra problem. Efter dagens skolning ska det gå utan större problem, hoppas jag. Dock ska jag hänga med henne och hoppa med sina på förmiddagen. Vilket också blir första detta året vad jag vet, ska bli intressant.
 
Tänker att jag uppdaterar er på söndag om hur det gick. Jag kommer ha mycket att göra imorgon att jag inte har tid att lägga här tråkigt nog. Vi hörs!
-Ebba
 
 
Ella

Men jag dör vad fin häst!! :D Jag älskar fjordingar. Ville alltid ha en när jag var liten! <3

Svar: Visst är hon!? Jag med på senare år, skaffat mig en helt ny uppfattning om det de senaste 3 åren. Bästa rasen som finns 😍
Ebba Carlström

Vicktoria

Kul med hoppträning!

Svar: Jaa, 1 månad sedan sist så det var riktigt roligt :)
Ebba Carlström

Kamilla

Vilken vacker häst. Hoppas du fick en härlig dag i stallet. Kram Kamilla

Svar: Tack! absolut, superbra dag 💪
Ebba Carlström

Jennifer

Idag har vi riktigt härligt väder i Helsingborg, så härligt :D

Svar: Här med, känns som någon läste detta inlägg och gav mig de vädret jag ville :)
Ebba Carlström

Gisela Bollden

Väder kan verkligen ta knäcken på en 🌸

Svar: Dock så verkar de har vänt och vi går mot kallare tider, super skönt :)
Ebba Carlström

Jenny

Så mysigt att vara i stallet :)

Svar: Älskar det ;D
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress