Hej! 
 
Jag har hoppats på att aldrig behöva skriva ett sådant här inlägg igen, det är lite jobbigt.
Charsmin är oren på 3 av 4 möjliga ben.
 
Känns som att den meningen förklarar allt. Men jag kan lova att det inte är så allvarligt som det låter. Det är helt klart inte bra men det kunde absolut vara värre. Det hela började när jag började närma mig ridhuset. Jag kände att något var fel, men kunde inte sätta fingret på vad. Hade C fått en sten i hoven, var det problem med korset eller har den rent av helt på ett ben. Travade ett par steg och det blev efter det värre. I lite panik försöker jag hitta Sofia, för att få en annan syn på det hela. Sofia kommer nog kunna lokalisera vart det kommer ifrån. Springer lite på asfalten och hör att det är fel. Behöver inte ens se utan det hörs så väl. Vetrinär fanns tur nog på plats då hon skulle delta i p&j så vi fick även ett utlåtande från henne. Grov markering på ett av frambenen men går även stappligt bak. 
- Avsluta tävlingen och promenera hem igen. 
 
Självklart vart jag besviken att vi inte kunde starta, men C's hälsa går över allt annat. Det är hon och jag tillsammans och är hon inte hel är inte jag heller de. Vi tror att det kan ha kommit av att hon stått och spänt sig under natten. C är väldigt känslig över ryggen och korset och sovet oftast med täcke för att hålla sig varm och skydda de nämnda kroppsdelarna. Hon sov utan täcke natten till söndag, vilket såhär i efterhand var lite dumt med tanke på hur det blev, men det är ju inte lätt att veta just då. 
 
Så i ett par dagar framöver ska vi massera, stretscha och hålla oss varma. Hon ska ju även vila några dagar framöver för att se hur det artar sig. Men med hjälp av det ovannämda ska det förhoppningsvis bli bättre och vi är tillbaka till träningen som vanligt. 
 
Min älskade C! <3
 
 
- Ebba
Katarina

Fy vad tråkigt, hoppas på snabbt tillfrisknande! Låter lite som korsförlamning, men jag är ingen expert på ämnet..

Svar: Det trodde vi med men vetrinär hade aldrig sett liknande men uteslöt korsförlamning. Så jobbigt att inte veta vad som är fel
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress