Hej på er! 
 
Känns som att ett updatering mitt i veckan alltid blir ett bra inlägg. Jag få blicka tillbaka på de senaste dagarna men samtidigt samla energi för de dagar som är kvar. Sedan är det ett väldigt kul inlägg för mig att skriva. Det är oftast inte de längsta inlägget men oftast de med mest händelser. Kommer nog göra en sådan här update varje vecka. Känns som en bra och enkel sak för att påminna sig själv att uppdatera minst 1 gång i veckan. Vad tror ni om de? 
 
Jag känner mig lite sliten, dagarna går snart ihop känns det som. Är jag inte i stallet så sover jag då jag inte prioriterar dem som jag borde. Timmarna rullar lätt iväg, ibland önskar jag att dagarna hade fler timmar. Igår så var jag uppe lite för länge och att gå upp tidigt dagen efter är inte alls roligt. Jag hade lovat att ta utsläppet idag men Sofia skulle ändå in till stan så jag kunde åka med henne. Otroligt skönt då jag inte var säker på att jag hade orkat cykla. Allt gick smärtfritt och jag var klar i stallet runt kl 12. Charsmin och jag tränade en kort stund på marken. Satte grund för inkallning och spansk skritt. Hon var jätteduktig och lärde sig fort båda delarna. Vi jobbade inte längre än 15 minuter. 
 
Har efter måndagens uteritt funderingar på och ev rida på pelhambettet imorgon när vi rider ut. Hon var inte så stark i måndags men okontrollerbar på något sätt. Låter väl kanske dumt och betsla upp bara därför men när jag inte har koll på henne flyger jag lätt av. Ska prata med Sofia om det då jag inte rider på det utan att fråga henne innan. 
 
Eftersom Chasse är nyklippt har hon fått på sig ett till täcke under vintertäcket, hon stog och huttrade när jag tog in henne för ett par dagar sedan. Det har blivit så kallt nu, äntligen så jag är inte förvånad. Så nu är hon varm och go, önskar man kunde ha hals på henne för att packa in henne lite extra.
 
Imorgon väntar stallet igen såklart, utsläpp på morgonen och uteritt och stalljobb på kvällen. Sofia och jag hjälps åt och släppa ut imorgon då Sofia är lite omobil för tillfället. Tänkte ta utsläppet på fredag också. Förhoppningsvis låna hästis även på för ett markarbetspass i ridhuset. 
 
Ikväll så ska jag tvätta klart min tvätt och kanske ta hand om köket. Städa lite mer i mitt rum, gå med hundarna en gång till. Kolla klart på filmen jag somnade till innan och äta lite kvällsmat. Känns som tusen åtagande och jag vill egentligen bara gå och sova. Bäst att ta tag i det innan jag hinner ångra mig. 
 
- Ebba 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress