Hej! 
 
För ovanlighetens skull så åkte vi iväg på en söndag, vilket faktiskt kändes lite avigt. På väg hem så kom jag på att Linus skulle åka hem några timmar senare och det väntade jobb på måndag. Inte för mig men vi förstår vad jag menar. Ska jag vara ärlig så var jag lite nervös faktiskt, det blir jag inte så ofta längre men vi skulle ju till Aneby och där var vi ju och debuterade med världens sämsta resultat. Var rädd att göra om samma misstag. Men försökte släppa den tanken och försöka få in lite positiva tankar istället. Vi var i stallet vid kl 06.30 då vi skulle 07.30 mest för att vara på säkra sidan och att slippa stressa. Lite av sakerna var packade så det gick fort, hästen lastade sig själv och vi for iväg. Liten input, jag ÖNSKAR att de kunde börja lägga in benskisser även på lokala tävlingar ibland, det får oss med kontrollbehov lite mindre nerver. Satt och räknade på starter så att allt skulle vara noga uträknat. Man kan inte lämna något åt slumpen. 
 
 
LD bed: A
Här var vi FELFRIA!!! Jag ville vekligen sätta en nolla här, trots att det inte var den viktiga klassen. Vi behövde endast en nolla till föär att ha kvalat färdig till de öppna klasserna under fjord smDet var ingen super fin runda. Charsmin var väldigt spänd och kollade på hinder, vilket hon aldrig gör. SÅ jag hade fullt upp att försöka få henne att hoppa hinder, tänkte inte på om de var snyggt eller inte. Men banan bestod av 7! hinder, lite tråkigt. Styr på 1 an och känner att jag får ingen bra anridning så jag rider på lite för att förhoppningsvis inte få ett omtramp, men hon hoppar av bra. Där efter kommer problemen. STOR oxer och för lite galopp, så där kommer vi nära, hon snubblar till i landningen, jag hittar inte balansen, lägger på spö på hinder 3 då jag ser att vi kommer stort, tappar balansen där efter, som ni kan se i filmen nedan. Kommer nära på 4an, är super osäker på hur jag ska rida på hinder nr 5 som jag glömt visa så hon drar åt höger och jag får panik. Men hästen är så snäll så hon hoppar av snett och räddar min super dåliga anridning. De två sista hindren är inga problem. Men harregud vad jag kämpade. Inte våran finaste runda men jag var absolut nöjd.
 
 
 
LD+ bed: A:0+A:0
Våran andra, så jag var lite nervös. Speciellt eftersom hon var så spänd under första så jag visste inte om höjden helt plötsligt skulle bli ett problem. Samma bana i grunden här som i LD. Så vi fick rida samma bana 2 gånger då vi river nr 5 här. Dock får vi helt klart ett bättre flyt i denna klassen, jag har bestämt mig för var jag ska rida och hur jag ska rida för att inte samma sak som i klassen innan. Dock så¨blir hon lite slarvig på hinder 5 och tar med sig bommen trots bra avsprängspunkt men den var väldigt spektakulär och maxad. Trodde vi skulle riva den, eftersom hur hon kollade på den. Är JÄTTENÖJD med denna rundan, Helt klart våran bästa hittils. Allt satt och jag var ganska offensiv i min ridning men märkte att jag var tvungen då hon inte lyssnade annars. Vi kommer lite nära på vissa men det strörde inte mig. Hon taxerar lite åt mig och ger jag bara en övertygande skänkel så hoppar hon. 4 fel i protokollet men helt klart godkänd! 
 
Karoline

Vad ni är duktiga och jösses så fin häst du har :)

Svar: Tack så jättemycket, hon är underbar! :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress