22 oktober 2017

Tilbaka igen!

Riding By Ebba

Hej!

Nu är jag äntligen tillbaka efter ett ofrivilligt uppehåll. Tycker att jag har bra koll på tiden men när det väl kommer till kritan ändå så saknas det ändå timmar. Det tar ju dock inte så många minuter att skriva ett par rader här men ibland är dagarna så pass fulla att jag inte hinner med det, vilket jag tycket är så otroligt tråkigt eftersom jag verkligen vill blogga. Göra ett namn för mig själv och etablera mig själv. Låter kanske lite långsökt men det är verkligen en dröm. Detta av och på uppdaterande ger ingen fördel till den drömmen. Men jag ska verkligen försöka och ta mig själv i kragen för att försöka göra den drömmen sann. Sedan om det tar 5 år eller 2 veckor bryr jag mig inte om.

De senaste som hänt är väl min resa till Boden. Det var mer av en Tag Along. Min pojkvän skulle upp dit och hämta lite saker och transportera ner till Småland. Jag tänkte att det alltid är roligt att se sig omkring. Så vi åkte på måndag morgon och var hemma på torsdag kväll. Lite drygt var det att bara ligga och glida motorväg men vi åkte förbi några riktigt fina vyer som jag absolut inte hade sett om jag inte följde med. Vi åkte över Höga Kusten bron och jag trodde jag skulle dö, behöver nog inte gå in på detaljer men det är inte för att jag tycker det är långt ner. Men jag hade kul, det var helt klart rätt beslut att följa med. Dock saknade jag min egna säng, sängen i lastbilen höll inte riktigt måttet.

Vet inte om ni listat ut det men eftersom jag åkte till Boden så har jag inte ridit på mer än 1 vecka. Jag är så uttråkad men imorgon är det äntligen dags att få sätta igång med stalljobb och ridning igen. Dock inte på allra käraste gul men så länge jag får vara nära ett djur på 4 ben som inte är en hund är jag glad. Så jag har alltså inget nytt att berätta på den fronten, men det kommer upp ett inlägg här över om hur det gick i LC debuten. Nu har alla hästarna börjat gå inne så nu är det mocka, packa hö och konka vattenhinkar för fulla muggar som gäller. Klagar lite men såhär efter bete så är det lite jobbigt innan man kommer in i rutinerna.

Det är snart dags för sängen, jag ska upp tidigt och släppa ut hästarna imorgon. Så klockan ringer vid klocka 07 och cykeln går hemifrån senast klockan 08. Hunden får följa med hade jag tänkt. Det är inte lika jobbigt att cykla då, för de går inte lika fort. Men känner jag mig rätt så slänger jag på en film på datorn och sitter uppe till 02 men det sägerr jag ju inte till någon. Se you later alligator…

/Ebba

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress