Hej! 
 
Insåg att jag totalt missat att lägga upp veckans schema här. Planerade faktiskt inte denna veckan så noga eftersom jag inte riktigt vet vad som skulle ske. Så jag funderade på att göra om dessa inläggen lite. Eftersom jag är så oförutsägbar och har lätt att ändra mig så kommer jag börja göra en tillbackablick på veckan och reflektera över vad vi gjort, lägga in lite nya tankar. På så sätt kan jag själv se vad vi gjort men samtidigt visa mig själv vad vi måste träna på tills nästa gång. Denna veckan är ju lite speciell eftersom det är tävling så jag tänkte börja nästa vecka, jag vet hur resterande dagar ser ut och du funkar ju inte mitt koncept men efter denna tävlingen blir det lite tävlingsvila och det kommer kunna se ut hur som helst i veckorna. 
Men såhär har det sett ut hittils:
 
Måndag: Hoppning - Skrev ett inlägg om det där ni kan läsa om hur det gick 
Tisdag: Vila
Onsdag: Power Walk, kort fattat ville jag ge henne en vilodag för ryggen men hon skulle ändå röra på sig. Detta var min lösning. 
Torsdag: Uteritt, enkelt. Ut i skogen och springa
 
Kommande:
Fredag: Ridlektion, vi ska fokusera på mjukgörande övningar. Jag ska också tänka på att rida med en mjuk hand
Lördag: Tävling i Gislaved, LD och LC
Söndag: Låter de stå ? för jag vet inte vad som händer här 
 
Vad tycker ni om min ide? Den känns bätte och det blir mer av ett inlägg av det, vilket är lite roligare än några rader med ointressant text, jag tror på detta! 
 
- Ebba
 
 
Anita

Vilken sötnos :D

Svar: TAACK :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress