9 november 2017

Torsdagsuteritt

Livet

Hej! 
 
Jag är helt slut. Efter några fler aktiva timmar än tänkt så har mina leder och muskler gett upp. Det kommer bli intressant att rida lektionen imorgon. Min dag började faktiskt inte förrens kl halv 1 idag, jag fick ligga lite extra i sängen, vilket var otroligt skönt. Sofia ringde inte så kort efter jag hade vaknat och frågade om jag kunde hjälpa till med en lyktvandring som skulle ske på hennes jobb på kvällen. Dock var hon några man kort så jag och en annan tjej i stallet hjälpte henne. Shettisarna skulle följa med och det är svårt att hålla koll på två hästar samtidigt som man ska ha koll på fler småbarn och andra uppgifter. Wille och Carmin sköte sig superb, det verkade inte alls vara några problem för Wille som inte är så trafiksäker än. Carim följde med som moraliskt stöd till Wille. Är man 28 år så är man filbunken själv vad som än händer. 
 
Jag ville rida idag. Men när dessa planer uppstod fick jag tänka om lite. Blev lite stressigt, jag fick slänga på mig kläder och åka iväg. Stressade som tusan och jag hatar att stressa. men jag hann med allt jag skulle innan Sofia kom till stallet. Charsmin fick ridas ute idag, ett blandat pass med klättning och konditionsträning. Vi tog en sväng på 1,5h och de räckte bra. Hon var superfin, lite pigg till en början men jag fick henne att lyssna väldigt bra i slutet. Jag var verkligen nöjd när jag kom tillbaka. 
 
BTW, har ni sett min extremt snygga nya header? Den är gjord av Sofia Smedberg. Jag rent ut sagt älskar den den. Visst är hon grym...
 
- Ebba
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress