17 maj 2017

Weekly Chatter

Livet

Hej! 
 
Hur mår ni? Jag mår bra faktiskt, lite ont i kroppen bara. Det är tufft att flytta kan jag säga, att inte veta vart något är och bo i kartonger är ingen höjdare. Blir så frustrerad när jag inte kan hitta något och eftersom jag har dåligt tålamod så måste ju allt hittas direkt, ni hör ju ingen bra kombination. Annars så flyter allt på ganska bra, hästarna jobbar på bra. Det ändå tråkiga var väl att min hund skadade sig på dagens ridtur. Det händer alltid något, allvarligt eller inte. Just denna gången så tror vi att hon har sträckt sig. Vi ska gå lite lång korta rundor nu framöver just för att se om hon blir bättre.
 
Charsmin är äntligen hel och går nu mera som vanligt så om planen följs så ska vi hoppa nästa vecka, tanken är även att Oktan ska få hoppa. Inte säker än dock, för eventuellet så ska vi åka på pay and ride den helgen och det kan ju vara bra att rida igenom programet iallafall mer än 1 gång.(hehe) Nästa vecka får jag kanske (ÄNTLIGEN) skriva mitt gröna kort prov. Ska även skicka iväg ansökan om licens för mig. Ska även prata med Sofia om en till Oktan. Just nu vet jag att det inte finns på kartan, men gärna innan den 6 juni iallafall. 
 
Imorgon så går Oktan i skogen en sväng och i ridhuset. Mest för att jag vill rida igenom programet ett par gånger. Förhoppningsvis så blir det lika fint väder imorgon som idag. Vi hörs! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress