Hej! 
 
Är så nöjd med vädret de senaste dagarna. I tisdags efter ridpasset så red jag faktiskt hem i t-shirt. Det var så underbart tills jag tappade tröjan på marken och Oktan blev rädd. På tal om Oktan. Jag är så imponerad över ridpasset han gav mig i tisdags. Jag har inte ridit honom på år och dar, och sist så gick det inte alls bra. han frös fast i marken, vägrade gå, och stod emot skänkel. Alltså var mina erfarenheter av honom väldigt dåliga. Dock nu när Charsmin är dålig, och jag ridsugen så fick jag ju iallafall pröva igen och jag fick verkligen äta upp mina tankar som fanns i mitt huvud på vägen upp till ridhuset. Tänkte att vi skulle göra det enkelt för oss båda och köra på lite lösgörande arbete då jag ganska så direkt märkte att han var lite stel i sidorna. Han svarade direkt på mina hjälper och han var extremt villig att jobba. Så nöjd att jag kunde spricka, hörde med en kompis om jag möjligtvis kunde låna honom på torsdag för hoppträning och hon sa att det inte var några problem. 
 
Onsdag, min i stortsätt ända lediga dag denna veckan.( förutom helgen då)  Det underbara vädret stannade kvar och jag vart överlycklig. Spenderade dagen med min kära kompanjon Jessica. Vi skulle åka til Vaggeryd för att få en genomgång av hennes häst, tyvärr var inte inte så goda nyheter utan det slutade med behandling,medicin, 3 veckors vila med återbesök. Lite tråkigt men ändå skönt att problemet trädde fram och att det går åtgärda. 
 
Torsdag, helt vanlig dag med förhoppningsvis lite ner packande av saker som ska med i flytten och ev ett par rundor till tippen för att slänga mycket av det som inte blivit andvänt dessa 10 åren vi bott i nuvarande lägenhet. Hoppträning med Oktan ute på kvällen för Jessica (taggad). Charsmin ska skrittas en kortis för andra gången. 
 
Fredag, FLYTTDAG! Alla saker ska från denna lägenheten till den nya. Är super spänd på att få göra iprdning mitt eget rum. Ska försöka ta lite bilder så att ni får se hur det ser ut... Tyvärr är jag inte hemma under dagen så att förhoppningsvis är allt färdigt när jag kommer hem. 
 
Så i stortsett har/är det full rulle som gäller, klaga ska man inte göra för det är alltid kul att ha något att göra. Vad har ni på schemat dessa kommande tagar/helgen? Någon som ska tävla? 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress