Hej! 
 
Lite tråkiga nyheter, tyvärr så blev planerna ändrade under helgen så det blev ingen pay and ride för mig och Oktan och det känns både tråkigt och ganska skönt. Torsdag förra veckan var sista genomköraren innan söndag och vi hade en väldigt dålig känsla. Han var duktig men kändes lite konstig och jag hade dålig koll på vart jag skulle rida och var väldigt fixerad med annat när jag borde fokuserat på oss. Eftersom ridhuset vi tränar i är större än banan LC:1 rids på hade jag extremt svårt att ha koll på storleken av volter eller rektangeln jag skulle rida på, blev ganska snabbt frustrerad och allt gick egentligen därefter bara utför. Uppvärmningen var han en stjärna men när jag väl tappat tålamodet så är det väldigt svårt att få tillbaka. Blev aldrig riktigt nöjd, men skulle jag bli det hade vi nog ridit ett par timmar till. Men jag valde att lägga en kort stund på att avsluta bra, och sedan gå hem. Hästen dygnsur av svett och jag lika så. Som ni kanske förstått var inte känslan inte alls bra, dock tror jag att vi ändå hade gjort bra ifrån oss, eftersom det alltid handlar om dagsform. 
 
Pay and Riden blev utbytt mot provskrivande, inte vilket som helst heller utan Grönt kort prov. Som jag faktiskt fick reda på att jag klarat bara 3h senare. Var lite stressad eftersom jag skulle iväg vid halv 3 och var färdig vid kl 2. Så vi blev lite sena men var hemma hyfsat skapligt ändå. Trodde absolut att provet skulle vara svårare och längre. Trots att man får andvända TR så är det svårt just därför, att slå i de olika reflementena är supersvårt. Så mycket text på varje sida och  jag har svårt att konsentrera mig vid mycket text. Men tur nog gick det bra och jag är supernöjd, nu ska bara licens beställas så fort mitt prov har blivit accepterat och insatt på mitt TDB konto. Sedan är det väl bara att sätta igång. Som det ser ut nu blir första hopptävlingen den 17 Juni med Charsmin. 
 
Går vi tillbaka till nutid så kommer båda hästarna ridas av mig idag. Oktan ska nog gå en runda i skogen och Charsmin i ridhuset eller tvärt om, jag vet inte riktigt men de ska iallafall göra en av varje. Har inte ridit Chasse på en vecka så det är verkligen dags nu. 
 
Ha det bra sålänge! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress