Hur ser veckan ut?

Hej! 
 
Första veckan tillbaka i skolan efter hjärnskakningen och praktiken. Känner mig ganska så nervös faktiskt eftersom jag vet att jag kommer ligga efter, rejält i skolan. Har inte träffat mina kompisar under de veckorna så jag hoppas att det kommer vara likadant när jag kommer tillbaka men det återstår att se. Eftersom Charsmin är skakad, dock så mår hon bättre idag. Så blir det bara ridning på tisdag denna veckan. Lite tråkigt eftersom jag typ inte ridit något de sista 2 veckorna men det ska bli kul att få sitta upp igen. 
 
Annars så ser det likadant ut som alla andra veckor. Förutom att vi är lediga måndagen denna veckan. Torsdag ska jag också till stallet men då blir det endast pyssel och lite puts på utrustningen tror jag. Onsdagen är ju fri och då tror jag att ev. Jessica ville ha hjälp med sina hästar.  Fredag händer det en sak som jag än så länge väljer att hålla hemligt. Så får vi se om det kommer upp något här eller inte... 
 
 Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!