Hej

Hur skönt väder har det inte varit de sista dagarna? Så varmt att man knappt kan gå ut fast, egentligen ska man ju inte klaga så jag ska sluta direkt. Att rida i linne är det bästa som finns, kunna känna hur det fläktar när man galopperar i skogen. Det klår helt klart allt. Det är så skönt att sommaren äntligen är här, det ända negativa är myggorna. 

Veckan upplägg blir inte direkt annorlunda förutom att en dag vart utbytt.Så det blit istället ons,tors,lör lr sön. Tisda kväll så ska hästarna gå ponnyridning och eftersom jag är i skolan så hinner jag inte rida innan dem ska åka iväg. Så jag får vara utan häst den dagen men så här är det tänkt. 

Oktan: Ons: Dressyr, programridning. Vi ska träna inför söndag. Tror vi ska lägga mycket fokus på volter, där är vi svagast just nu. Uppvärmning ute eftersom det inte ska bli för mycket för honom 


Oktan: Torsdag, Dressyr och Programridning också uppvärmning ute av samma andledning. Här ska vi även träna lite extra på snett igenom och hörnpasseringar. 

Söndag: Pay and Ride. Ska försöka tänka på att inte värma upp för länge för då blir han trött och har svårt att hålla galoppen. 

På tal om dressyr. Jag har lite problem att lära mig dressyrprogramet, Hur gör ni för att lära er de utan att sitta till häst? Jag har ritat upp det i Paint men har bara lärt mig vägarna, Hur memorerar ni bokstäverna? Behöver man de? Så vad är era bästa tips? Dela gärna med er för jag behöver verkligen all hjälp jag kan få.

Som ni ser blir de Oktan för fulla muggar denna veckan. Jag och Charsmin sätter igång nästa vecka med träning och  hoppningen. Förhoppningsvis kan jag även köra ett pass med Oktan den veckan. 


På tal om något helt annat. Vet ni någon som gör header antingen gratis eller till bra pris? Jag känner att jag vill byta men vet inte vem jag ska höra av mig till. Så dela gärna med er om ni vet någon bra. 

I helgen ska det tävlas. Inte för min del dock utan Jessica ska starta sin unghäst i 2 klasser på fredagen och jag har lovat att hänga på. Vi är ju lediga eftersom det blir en klämdag då, vilket känns skönt. Alltid gött med långhelg. Ha det bra! 

Ellen - tävlingsryttare

Jag brukar springa programmet på en avlång matta ;)e

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress