Hej! 
 
För ett tag sedan skrev jag ju ett inlägg om blivande tävlingar, dock har det blivit ändringar igen och såhär ser det ut just nu. Förhoppningsvis kan jag skriva mitt prov nu snart (Maj) och vara färdig med allt till Juni. Vi kommer alltså inte ha mer än 1 månda och lite mer att försöka kvala in till SM. Jag blir inte besviken om vi inte klarar det. Min planering har varit så himla dålig att jag får skylla mig själv. Men vi ska absolut försöka. Eftersom det bara är grundomgångar som behövs felfria kan vi ju fokusera på det istället för att vinna, även om det också är roligt. 
Jag har även pratat med C och O's ägare och jag och Oktan ska nu ochså börja att rida ihop oss för att ev kunna starta lite hoppningar då och då. Jag har därför åter igen suttit och kollat igenom TDB efter tävlingar som skulle kunna passa.
 
v23
2017-06-06 : Lammhults Ridklubb
 
- Där är då tanken att Oktan också ska få följa med. Charsmin ska gå LD-LC och Oktan går LD (bäbisklass) Sedan eftersom det är första tävlingen för mig så vet jag inte om 2 blir för mycket första gången. Så vi får se elt enkelt
 
v23 2017-06-11: Värnamobygdens Ryttarförening
 
- Detta är faktiskt en dressyrtävling, min ide är att om Oktan inte går i Lammhult så ska han få gå denna. Endast 1 klass eftersom han inte kommer vara helt i toppfrom. LC:1 blir det för honom i så fall
 
v24 2017-06-17: Anebyortens Ridklubb
 
Charsmin ska försöka sätta andra kvalet till SM så hon går LD-LC ev får Oktan följa med och han gå också då en LD ( bäbisklass)
 
v26
2017-07-01: Isabergs Ridklubb
- Hit åker bara Charsmin för att förhoppningsvis kunna lägga sista kvalet för SM. Så bara fokus på henne. LD-LC
 
 
 
Här i mellan kommer SM och ligga, tror de var den 21-23 juli! 
 
v32 2017-08-10: Växjöortens Fältrittklubb
 
- Här hade jag tänkt att första tävlingen efter SM blir. Samt så kommer nog Oktan få debutera avd: A där
Charsmin går nog bara isf en LC och Oktan en LD.
 
 
Efter där har jag inte planerat längre, känns som det blir för långt att planera. Finns det någon av er som kommer starta på dessa tävlingar? :)
 
 
 
 
Josefin Nilsson

Åh vad kul med tävlingarna! Lycka till :D

Svar: Tack snälla! :)
Ebba Carlström

Marielle

ÅÅåå!! Vad spännande =) Jag vill också ha en tävlingsplanering... ska bara träna lit mer först!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress