Vinter vs Sommar

Hej! 
 
Åter igen har det snöat här i småland, jag är posetiv till det eftersom jag älskar snö. Tycker inte att det är något jobbigt med det. Det är lite svårt att komma fram ibland men jag tycker att det vita vinterlandkapet gör det hela bättre. Samma sak med hästarna, inget är jobbigt. Hästarna är rena, inga leriga ben/utrustning. Man kan gå i hagarna utan att stå i lera upp till knäna, som sagt bara posetiva saker. Samtidigt finns det väl vissa mindre nackdelar med vintern men man kan ju dela upp det hela, alltså vad man kan göra när. Så jag tänkte ta upp min top 5 lista på posetiva saker med respektive halvår
 
Sommar/Vår
- Tävlingar och träningar. Hur underbart är det inte att rida ner till paddocken en sen sommar kväll för lite hoppträning, det bästa som finns.
- Rida och bada med hästarna - Ett svalkande bad med sin bästa vän, klår allt
- SOMMARPÄLS
- Ingen lera, måste nog vara det bästa. Hästarna blir inte smutsiga och hovar/ ben mår bättre.
- SOMMARBETE, att slippa ta in på kvällarna, slippa mocka boxar och packa hö.
 
Höst/Vinter
- Uteritter i vinterlandskap, finns det något finare. Solen skiner och det glittar så fint
- När snön ligger på backen, inga smutsiga hästar.
- Höstfärger, bilderna blir som bäst!
- Närheten av att vara i stallet längre
- Pausen från allt serriöst. Vinter utan träning och tävling = ta det lungt
 
 
 
 
 


Annsoh    •  

Jätte fina bilder! :) Hoppas du har en bra dag!

Svar: Tack och detsamma! :)
Ebba Carlström


Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!