Hej! 
 
Då var värsta dagen på veckan över. Bara resten kvar innan den älskade helgen kommer. Jag var inte i skolan idag men tror att jag ska gå dit imorgon om jag känner mig pigg. Har haft ont i huvudet och magen smat varit snurrig hela dagen. Kan nog vara för att jag legat i sängen näst intill alla timmar detta dygnet. Känner mig inte så taggad på det överiga livet längre, hästarna är det som gäller för mig just nu och det är dem som peppar mig. Idag hade jag ingen häst att rida så jag spenderade dagen hemma hon min pojkvän. Skönt det också ibland, känns så skönt att kunna ta de lungt på måndagar, det är ju ändå den dagen som är värst under veckan om ni fårgar mig. 
 
Följande 3 dagar så ska jag vara i stallet. 2 olika hästar ska ridas under de dagarna och jag känner mig taggad.
- Tisdag så går Charsmin ute i skogen. Det blir en ridtur när mörkret har lagt sig men förhoppningsvis så lyser snön upp lite. Jag ska försöka rida så seriöst som går men med Sofia så är det svårt, så jag kan tänka mig att de blir lite bus också, bästa turerna är med henne så jag är förväntansfull.
- Onsdag ska jag rida en annan häst i stallet. Excalibur eller Exet som han kallas. Är det fint väder så rider vi ut men är det grått och mulet så får han trimmas lite i ridhuset. Sist jag red honom var han superpigg och stel som en pinne så jag tar nog med mig longerlinan till ridhuset så han får springa av sig innan jag sitter upp.
- Torsdag är det 2 hästar som ska gå, förhoppningsvis så hinner jag med båda. Exet ska rida ut med en annan tjej och häst i stallet, om han inte ridits ut på onsdagen. Charsmin ska hoppträna på kvällen för Jessica. Dags att sätta igång om jag vill kunna vara i fas till debuten i April.
- Lördag så ska Charsmin åka på dressyrträning för Daniela Johnsson i Eksjö. Hon går så bra just nu att jag vill få lite hjälp med resten som jag inte riktigt löser själv. Det blir förhoppningsvis mest grunder eftersom vi båda är ringrostiga i ren dressyr, men jag tror att det ska gå bra.
 
Söndag blir halvt vilodag för mig inga hästar men jag får arbeta ändå, jag ska hjälpa en kompis som ska tävla. Är på hemmaklubben så vi ska inte åka långt men det blir många hästar under kort tid. Men jag ser fram emot det :)
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress