Hej! 
 
Idag var det äntligen dags för hoppträning igen, som jag längtar. Har hela dagen  haft ett litet pirr i magen bara just därför. Jag tror att det var för att det gick så bra sist att man fortfarande lever lite på ångorna från det tillfället. Jag var supertaggad och jag visste precis hur jag skulle göra för att få det att gå precis lika bra denna gången. Laddade upp innan genom att rida ut en sväng på Exet tillsammans med Oktan och en annan tjej i stallet. Ingen rast och ingen ro på den rundan. Han vart superpigg och springa fort var det enda som fanns på kartan. Så efteråt var jag redan trött men det var dags att sadla nästa häst för att ge sig ner till ridhuset för träning. Som vanligt så stod Jessica för skrikandet i mitten. 
 
Vi ställde upp en serie med upphöjd cavaletti och en oxer. 1 galopsprång mellan varje hinder. Sedan två fristående hinder ett räcke och en oxer. Det gick även att rida den som en linje. Där det var 24.5 m i mellan 7 ganska normala för Charsmin. Vi hoppade fram på den fristående oxern åt båda hållen. Har verkligen fått in det i huvudet att jag måste galoppera genom svängen. Har vi tryckert genom svängen så hoppar hon allt, även de högre hindrena. Vi lade ihop de fristående och gjorde det till en linje, inga konstigheter. Hon rev ene gång men tror att det var för att hon bara slarvade lite. Vi provade avstånden i serien, samma där. Inget svårt allt. Vi rullade på alla hindrena ett par gånger. Tråkigt nog så ramlade jag av. Har ingen direkt förklaring utan tror det var för att trycket inte fanns. Hon hade hoppat de många gånger innan. Sänkte ett par hål hoppade åt båda håll, lade upp den. Inga problem. Hoppade det som en bana en sista gång, Allt gick perfekt. 
 
Hon hoppade som en gud idag, högt över hindrena som ändå var höga för oss. Tappade stigbyglar i landningen ett par gånger. Allt låg mellan 70-85 cm Alla andra träningar har dem varit ganska låga. Ändå kände jag mig inte osäker, som jag brukar göra. Jag kan faktiskt inte låta bli att le när jag tänker på det. Jag är så otroligt nöjd trots att jag låg på¨backen. Det förstörde mig inte denna gången, utan jag satt gladeligen upp igen och körde vårt race. 
 
Vill ni se en kort film på de sista sprången idag får ni gärna kika in på min insta, @ebbacarlstrm heter jag
 
 
Tuva Björnwall

Åh vad kul att det gick så bra :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress