18 mars 2017

Allmänt tjat

Livet

Hej! 
 
Alltså gud vad dålig uppdatering från min sida, blir så besviken när det blir såhär. Men samtidigt blir jag taggad på att köra igång igen, tyvärr då så kvarstår problemet där jag inte vet vad jag ska rida om men det tar vi en annan gång! 
 
Denna veckan har varit ganska lugn.Har endast varit i stallet en dag denna veckan, tråkigt men så är det ibland. Har fått reda på att vi ska flytta de närmaste månaderna, vilket är super roligt. Jag tröttnar lätt på saker och jag har tröttnat på våran nuvarande lägenhet för längesen. Har inte varit där och kollat än men mamma sa att det var bra så jag tar hennes ord för det. Det posetiva är att jag inte fpr längre till stallet om jag tar cykeln de lite dåligare är att vi flyttar från willys inne i stan men det finns andra affärer runt om. Tydligen ska jag få det stora rummet, är super exalterad. Ska nog förhoppningsvis få se det på måndag. 
 
I lördags var jag på dressyrträning, det var nyttigt trots att det var mycket av det arbete som vi gör hemma för tillfället men samtidigt kändes det bra att få lite expert hjälp från mitten. Eftersom det var första gången så jobbade vi mycket med grunder. Vi brilijerar för tillfället i traven så vi jobbade mest med det. Mycet volter för att få henne mjuk och ställbar, vilket hon blev tillslut. Vi jobbade med skänkelvikningar på långsidorna, flytta in till mitten och tillbaka. Sedan små volter längs medelinjen. Charsmin har lätt att falla in så jag måste vara noga med min innerskänkel och yttertygel. Hade rikttigt roligt och ser fram emot nästa träning.
 
Idag ska jag på fest, en kompis fyller 17. Så ingen mer uppdatering men vi hörs på måndag efter den eventuella visningen! 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress