Hej! 

Jag själv som många andra har lovat oss själva att detta året göra lite bättre när det gäller motion. Samtidigt så måste man för att kunna bibehålla en god kondition och balans i ridningen gäller det att se till att man håller sig i form. För att göra träningen lite roligare, varför inte klicka hem ett par snygga nya träningskläder? Tänka att få på sig rätt typ av kläder som samtidgt gör det enklare att träna och så ser man bra ut, hur bra är inte de? 
 
Nu är Bring fyller 1år har dem en massor med fina erbjudanden på funktionella och grymt snygga träningkläder, klicka hem ett par vet ja. Du kommer inte att ångra dig 
 
 
MESH Sweater | Pink Pastel Top | Black Crop Top | Gray Tights | Red Tights | Pink Tights
 
Sponsrat inlägg


Hej! 
 
I lördags så gick Charsmin och jag våra första starter tillsammans på 1,5 år men även första för detta året. Blev lite spontant bestämt med min tränare tidigare samma vecka. Efter lite velande så bestämde vi oss för 60 och 70. Kändes inte första klassen bra så skulle hon gå 2st 60 rundor men allt flöt på bra. Banan bestod av 9 hinder. 1:an en oxer stod på diagonalen med kort anridning, galoppsträcka till hider nr 2, ett räcke. Böjd linje på 7 språng till hinder 3. Svår sväng tillbaka på hinder 4, galoppsträcka till hinder 5. 5-6 var en linje på 7 språng. Tillbaka till föregående hinder nr 3 men nu nummer 7, böjd linje på 7 språng till föregående nr 2 nu nr 8 och sist galoppsträcke till hinder nr 9. Ursäkta för rörigt förklarande men eftersom videosarna inte är av bästa kvalite så väljer jag att inte lägga ut dem. Därför försöker jag förklara istället. Jag hade även min tränare Jessica på plats
 
60cm: Jag värmer upp själv och jag känner direkt att hon är pigg. Det är extremt trångt på framridningen och vi kan inte riktigt få till någon bra uppvärmning. Framhoppningen var sådär, jag tuggade grus och fick mig en hjärnskakning. Möjligheterna för att hoppa fram är inte de bästa. Går in på banan men en hyfsad känsla. Rider så jäkla dåligt, ursäkta språket. Är inte alls nöjd med min ridning men hästen presterar ju solklart. Blir inte klar innan hinder, tar inte ut svängarna innan/efter hinder Blir jag inte klar eller om vi tappar balansen så river hon ofta. Men hon lyfte på hovarna i rätt tid på och vi satte en felfri första runda. 
 
70cm: Jag hoppade faktiskt inte fram till den klassen, det kändes så onödigt eftersom de gått så dåligt samt för att det var typ 5 starter i mellan. Hon var ju uppvärmd och hoppklar att jag inte tog ett enda språng. 
Det känndes bättre denna gången, men jag red i stort sätt lika dåligt. Han att bli färdig innan hinder men svängarna före och efter  satt inte nu heller. Men samma sak här, hon lyfte på hovarna när hon skulle och vi satte ännu en felfri runda.
 
Det kunde inte blivit en bättre start på tävlingsåret än så, jag är jättenöjd med bådas prestation! 
 
 
 
Hej!
 
Jag kommer med sorgliga nyheter, en f.d kung nu ängel har lämnat oss och springer nu på trapalandas ängar.
 
Sir Excalibur även kallad Exet var den snällaste och mest genuina häst jag någonsin träffat. En storhäst i mini format. Ni vet ju hur man säger att fuxar är lite tjuriga, exet var one of a kind. Han hade små egenheter som jag aldrig kommer att glömma, eller rättare sagt jag kommer aldrig glömma honom. Exet var en dröm att rida, hans kapacitet var oändlig. Snäll att ha och göra med, skulle inte göra en fluga förnär. Vem som kunde sitta på hans rygg och han tog så väl hand om dem. Oerfaran som erfaren. 
 
Jag har inga ord för detta igentligen. Jag har så mycket att säga/skriva men inget kommer göra honom rätt. Han var en kung som vi endast fick låna i 8 år. Jag är så tacksam för de 3 åren jag fick lära känna honom. Vi han med mycket men det känns ändå inte som att det räckte. 
 
Första dagen i stallet utan honom var extremt tuff. Inget ljust gnägg när det var dags att ta in. Kändes så tomt, inte bara i stallet utan även i mitt hjärta. Excalibur kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Han fattas mig något enomt. Jag Älskar Dig Exet!
 
vill man veta mer om vad om hänt går det läsa -> http://www.hippson.se/artikelarkivet/hippsonnews/hast-fastnade-mellan-trad-fick-avlivas.htm
 
2009-2017 <3