Hej! 
 
Idag så gick min licens igenom, förväntade mig att det skulle ta ett par dagar till och att jag vart tvungen att hoppa över tävlingen. Men när jag loggade in på tdb ( för 3:dje gången idag) så blev jag jätteglad när det äntligen godkänt min ansökan. Har nog varit inne varje dag sedan jag skickat in dem för att kunna anmäla till tävlingen. Tråkigt nog så gick ordinare anmälan ut för två dagar sedan kl 18.00 så jag såg det för sent så jag blev efteranmäld men jag är glad att jag kommer kunna åka dit. Innan jag anmälde skrev jag faktikt till Jessica om jag verkligen skulle starta 2 klasser. Med tanke på vad som hände på hoppträningen så kändes det inte alls akuellt att hoppa LC, vilket bli 80 cm för oss. De som hände var att jag ramlade av och slog i rejält, vilket gjorde att jag vart rädd, hoppade såklart upp och hoppade igen men de tog på sjävlförtroendet. Så jag frågade om 2 klasser verkligen var nödvändigt, eftersom det är för sent nu ändå att kvala in till SM. Eftersom det blir första starten så känns det bättre att göra något som är lätt och ger oss självförtroende. Så det blir endast en LD-klass för oss. 
 
Ska jag vara ärlig så håller jag på att dö av nervositet, när jag väl skulle anmäla så skadade jag som ett asplöv. Är såklart taggad och mitt huvud är fullt med tankar. Har även så många frågor på hur saker funkar så det känns som att jag verkligen måste prata med Jessica om vissa saker. Men en tanke som jag inte kan släppa, tänk om vi kommer hem med rosett? Igentligen spelar det ingen roll om den är gulblå eller vit. Jag förväntar mig såklart inte men tänk om. Kan inte riktigt släppa de. Jag kommer verkligen inte rida för placering, utan jag vill ge oss en bra första gång på tävling. Men sedan vet ju vi alla att de är så man säger, men vi får se hur det går helt enkelt. Jag tror på oss <3 
 
 
Hej! 
 
Hur skönt är det inte när man kan gå ut utan jacka och det fortfarande är ljust. Själv tycker jag att det är en av de bästa uppleverserna som finns. Det går i stort sett göra vad som ända in på småtimmarna utan att det är bäckmörkt. Jag var precis ute med hundarna och det är ganska skönt att se hundarna på 4 ben istället för en suddig hårboll som rör sig över gräsmattan. I vilket fall så jobbar mamma ikväll så jag är ensam. Ingen dirket favorit men jag klarar mig nog. Som sagt far hundarna precis ute på min kvällspromenad, jag funderade på om jag skulle ställa mig och diska, men känner mig lite omotiverad till allt just nu. Men jag är inte trött, eftersom det är nationaldagen imorgon så blir det en klämdag idag. Så jag råkade sova lite länge, så det känns som att det komer bli en lång natt. Förhoppningsvis kan jag vända tillbaka dygnet genom att vara upp denna natten och försöka hålla mig vaken under dagen imorgon för att kunna gå upp hyfsat på onsdag. 
 
Imorgon är det pay and jump, dock inte för min del utan för Jessicas. Hon och Latoya ska åka och hoppa 2st 1.10 i Sävsjö. Så hon plockar upp mig här kl 9 för avresa mot SÄRK kl 10. Tror att det ska bra för att ToyToy har skött sig utomordentligt de sista gångerna, speciellt sist på VSRK. Känns som att allt vi kämpat med henne börjar ge resultat. Varenda gång vi har varit iväg har jag antigen blivit klivd på eller puttad på men de sista gångarena har det inte ens funnits tendenser till det vilket känns skönt. Fast inget klår att åka med Aleccis... 
 
Det är äntligen dags för hoppträning på Charsmin för första gången på evigheter imorgon, efter vi varit i sävsjö så hinner vi förhoppningsvis med något. Det är jättelängesedan och jättedags för att nästa vecka är det dags för tävling. Blir nog lite banhoppning tror jag, det är de vi oftast gör på träningarna, och det är just nu de som känns mest aktuellt. Men det ska bli så kul, nu har hon ju haft en orfivillig vila från hoppningen så förhoppningsvis är hon supertaggad på både träning och tävling. 
 
 
 
Hej! 
 
Trots tråkigt väder igår så tog jag mig ut till stallet utan att bli blöt, jag var helt säger på att jag skulle ha sån tur att de skulle börja regna påvägen dit, lägg märke till sarkasmen i den meningen. Det var uppehåll tills jag var typ 200 meter hemifrån, då öste det ner och jag var superblöt inom några sekunder. Just i den sekunden innan regnet kom så intalade jag mig själv att det kunde varit värre eftersom det duggade lite smått, men så blev det värre men jag tappade inte leendet på läpparna, tror varenda människa trodde jag var lite speciell just i de ögonblicket de körde förbi mig. Det ända jag önskade var vindrutetorkare på glasögonen så man hade sett något. 
 
Iallafall, jag och Jessica hade bestämt hoppträning vid kl 16 så min plan var att åka hemifrån senast 15. Dock så blev jag utan skjuts så vid klockan 14 så drog jag iväg för att slippa stressa. Oktan hade rullat sig när jag kom så trots gott om tid blev det lite stressigt, eftersom det tar en stund att få honom ren. Så jag skyndade mig en aning för att komma upp till ridhuset i tid men det var redan upptaget så vi fick ändå vänta en stund på våran tur. 
 
Fick bevis på min teori, han går bättre i ridhus än på bana. Men vi ska ädå fortsätta hoppa ute så att han blir ''likadan'' både ute och inne. När jag rider fram honom måste jag tänka mer på att rida fram honom. Att sätta ett tryck i honom så det blir lätt att hoppa, inte jobbigt och det märktes att om vi bara hade fart/tryck så hoppade han mycket trevligare. Jesscia ställde upp 2 studs, sedan en linje på 22 m och en båge från oxer - räcke. Vi började hoppa fram på studsen, men Oktan hade svårt att förstå vad det var. Vi kom rätt men han hoppade över den första och slängde/travade över den andra. Men vad jag vet har han aldrig hoppat det innan så det är inte konstigt att han inte riktigt förstår. Provade några gånger till, det gick sådär men han slängde sig tillslut inte över. Vi red på linjen, tror de var 7 steg från räcke till räcke. Är han inte framme riktigt så går vi alltid på 1 mer men när galoppen väl fans så gick det jättebra. Samma sak med räcke - oxer, han hoppade superfint på oxern alla gånger. DEt kändes så iallafall, fick tyvärr ingen film då vi båda hade fullt upp med annat. Jag hade inte en toppenkänsla efter men han var betydligt duktigare än sist. 
 
BTW, liten input! 17 juni sparkar jag och Charsmin igång våran tävlingskarriär! Hopptävling i Aneby, är så taggad