Hej! 
 
Det känns som att jag skulle ha mängder att skriva eftersom det två dagar sedan jag uppdaterade sist, men det är faktiskt bara önsketänkande. Är jag inte i stallet så gör jag ofta inte mycket. Hästarna är liksom mitt liv i stort sett, jag kan inte bestämma mig om det är sorgligt eller bra. Önskar ibland att jag hade lite mer av ett liv. Men bortser man från det, har jag det ganska bra. inget speciellt har hänt med mig dessa två dagar, jag mår som vanligt. Bra med andra ord och just nu ser jag bara fram emot kommande dagar. Egentligen händer det inst super mycket då heller men det är roligheter på gång. Även denna gången med hästar, såklart. Tiden går lite för långsamt för mitt tålamod men de måste tränas det med. 
 
Igår som jag sa i förra inlägget, hängde jag med Jessica och A in till klubben för att asistera i hästhållning och hinderhöjning. Delade också med mig av mina extremt proffsiga filmskillz. Det gick super, Aleccis gick som tåget, en riktigt fröjd att se. Trots sina 17 år har hon mycket kvar att ge. Allt gick som en dans och J släppte av mig på hemvägen för att hon skulle sitta lite på sin unghäst och rida en annan häst. Jag hade sovit dåligt den natten så jag ville egntligen sova ett par timmar imellan men min brorsdotter kom på besök så jag bytte av min mor lite ibland. Så ingen vila för mig, piggnade till efter en timme och då kändes det onödigt att lägga sig. Vid halv 6 hämtade en tjej i stallet mig för lite hoppning. Det var nog det mest oseriösa hopp passet någonsin. Eller ja på länge iallafall. Ingen av oss orkade dra fram något, så 3 räcken mitten på banan fick räcka. Jag red fram, märket ganska direkt att hon var pigg och extremt stark. Men jag hade sagt till mig själv att vi skulle ha kul så jag struntade i allt var förnuft heter och red lite hur som helst. Tror det uppskattades från båda sidor. Första gången jag vänder upp på ett räcke på ungefär 20 cm, sticker hon iväg och jag har inget att säga till om. ( bifogar en bild här nere) Men jag såg inte ner på det, jag ville mest ha lite mer balans i '' språnget'' men gav upp det ganska fort, försökte hålla jämt stöd istället trots den låga hinderhöjden. Hoppade ett par gånger till, vände upp på hinder med lite omhoppningssvängar. Går vi till omhoppning på lördag så är det alltid bra att vara up to the task. I slutet tog vi 2/3 språn lite högre (60/70), ingen tvekan och hon gick som tåget. Så vi hade en bra och väldigt rolig avslutning. Btw, jag hade en proffsig fotograf med mig i tisdags... 
 
Onsdag = ledig hästdag = göra vikiga saker dag. Men jag kan säga tt inget viktigt at blivit gjort idag. Har viljat städa mitt rum nu i flera dagar men på något sätt har jag fastnat på en ny (för mig) serie. Friends. Jag har kollat på 2 och en halv säsong på 2 dagar. Förstår ni nu hur jag inte hinner med viktiga saker. Men förutom non stop seriekollande har jag varit ute med hundarna ett par gånger men det är i stort sett allt. Orkade inte ens laga mat idag så det blev pizza idag, bara det säger väl vad ansträngningsfaktorn var på dagen. Nu ska jag Howrsa lite, stoppa mina hästar i säng. Ev kolla på några avsnitt till av Friends, gå ut med hundarna en gång till. Sedan är det sängdags, det blir nog sen kväll idag med tror ja. 
/ Ebba
 
Hade svårt att hitta distanser på de små hindrena att det såg ut såhär i början ^^
 
När hindren blir lite högre har jag bättre koll :D
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress