Hej! 
 
Som rubriken beskriver har jag tagit en hyfsat lung dag hemma. Hade lite saker på tapeten som behövde göras så jag tänkte passa på idag. Sedan är det stort sätt min ända lediga dag denna veckan och såklart vem orkar anstränga sig en måndag. Egentligen skulle jag tagit tag i min tvätt för föera dagar sedan för just nu lever jag i mjukisar och 3 storlekar förstora tröjor. Jag klagar inte men folk i affären kollade till en extra gång när jag passerade. Min kära mor har jobbar 3 nätter så jag har fått ta alla bestyr hemma idag. Bra träning tills jag flyttar och bor all by myself. Hundarna har för en gång skull blivit riktigt promenade så jag behöver inte ha ångest varje kväll för att bara ha gått runt kvateret. Lagat en inte helt lyckad köttfärssås men den gick att äta. Kan inte riktigt förstå hur jag kan laga hemmagjord rödvinssås men inte lyckas med något enkelt som köttfärssås, jag överraskar mig själv varje dag
 
Har ÄNTLIGEN färgat mitt hår, lovade mig själv att försöka hålla ut hela sommaren. Klarade det nästan, orkade inte med en blong utväxt på 10 cm. Så i med en burk brun färg, ser bättre ut nu än innan trots att mamma missade lite. Men jag är så snabb att det inte syns.Sista maskinen tvätt är inkastad nu och jag ska ligga och slökolla på de sista avsnitten av säsong 1 av serien Friends. Dock vet jag redan hur den slutar eftersom jag inte har tålamod nog att kolla klart för att se om det blir som jag vill, dåligt tålamod much? 
 
Morgondagen börjar med häst och slutar lika så. Jessica ska hoppa sin A inför söndag och jag ska hjälpa till. Ja, med att höja hinder och hålla i den ''vilda'' hästen såklart. Alltid lika roligt eftersom jag och Jessica ligger lite så samma nivå, humor mässigt. Aldrig att jag vågar hoppa så höga hinder. Så hon hämtar mig kl 10. Eftermiddagen spenderas med ett par i stallet, vi ska hoppa lite. Dock råkade min högra hand Jessica ut för ett lite missöde idag så jag är ''själv'' denna gången, dock så har jag lärt mig rida så det ska nog gå bra. Måste bara intala mig att jag kommer ramla av, för då brukar det gå tvärt om. Är taggad faktiskt, ska bli roligt att hoppa med några fler, det var ett tag sedan! 
 
/ Ebba
 
Bifogar en bild som inte har något med inlägget att göra, men jag tycker den är cool
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Skönt med slapp dag också :) Kul med å hjälpa till med hoppning. Ha en fin dag .
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress