Hej! 
 
I slutet av förra inlägget nämnde jag ett par namn som vad jag vet aldrig har dykt upp här förut. Vad jag vill säga med det är att ni kanske vill veta vad det är för hästar. Men först tänkte jag ge er en liten bakrund på varför nya hästar har kommit till oss. Tidigare detta år gick en av hästarna i stallet bort. Det var en väldigt plötslig händelse och ingen av oss var förberedda. Tänker inte inte gå in på vad som hände men vill ni läsa finns det HÄR. För tillfället var det alltså bara 2 hästar i stallet. Just då såg det väl ut som att det inte skulle bli några fel men en dag kom det ut en bild i våran grupp på Facebook. Sofia skulle åka och kolla på en ny häst. Den hästen var Queen of Caczam även kallad Cazzie. 
 
Cazzie är 4 år gammal och ett korsningssto, Frieser och Tinker på sin mors sida och rensasig Arabiskt fullblod på sin fars Hon är e: Caczam u:Chessie ue:Alfons. Ca 1.55 hög idag men jag skulle kunna tänka mig att hon minst blir 1.60 om vi har tur, då hon har ett par år kvar att växa. Cazzie är under inridning, hon var alltså orörd när Sofia köpte henne och hon har tagit det mesta med ro. Samtidigt kan hon bli lite osäker men det är ju en unghäst. Vi är 2 som hjälper sofia med inridningen och hon har varit jätteduktig, hittils och jag tror att det även kommer att fortsätta så.
 
 
 
Det har även kommit 2 andra ponnyer till stallet. Ett par super söta shetlandsponnyer vid namn Carim och Wille. 
Carim är 27 år gammal och både inkörd och inriden. Lite av en stresspelle när han blir ensam men en ängel att hantera. Vi tömkör då han är väldigt pigg för sin ålder. 
Wille är 6 år gammal. Inte utbildad men sutten på ett par gånger och tar det med ro. Också en trevlig påg som går med på det mesta. Samma där, vi tömkör och promenerar. Tanken är att trickträna båda i framtiden när tiden finns... 
 
Jag är spänd på att dela med mig av dessa ''nya'' hästar här. Hoppas ni kommer tycka om dem lika mycket som jag. 
/Ebba
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress