12 februari 2017

RidSchema v.7

Ridscheman

Hej! 
 
Denna veckan blir det lite mer ridning, blev ju ingen förra veckan. Lite tråkigt då jag behövt det. Charsmin får ju röra på sig ändå, men det kanske var skönt för henne att få en lite lugn vecka. Sånt kan behövas också. Eftersom det är lov så har jag mer tid på dagarna så jag ska försöka uppdatera lite mer. Dock blir det via mobilen eftersom vårat internet hemma inte funkar. Jag vill tacka för att ni har valt att titta in här så mycket. Kollar man på statistiken så har den verkligen tagit ett steg uppåt vissa dagar, är super glad för detta. Jag vet ju att bloggen inte är jätteintressant just nu. Tack återigen! Här kommer schemat när det gäller ridningen. Allt kan såklart ändras under veckan. Är inte riktigt säker på onsdagen än. Ev går även Charsmin i skogen då
 
Charsmin:
Tisdag: Uteritt - Tanken är att vi ska jobba kondition och tempoväxlingar/fattningar. Det finns en optimal sträcka för det på en runda. Det bler en längre sväng.
Onsdag: Markarbete i ridhuset - Ska lägga fram lite travbommar och studs även ett par galoppbommar
Torsdag: Hoppträning för Jessica - Jag tror vi kör på de vi alltid gjort. Enstaka hinder och kombinationer eftersom jag har hjärnspöken när de gäller kombinationerna.
Sir Excalibur:
Onsdag: Uteritt - Våran säkra runda där vi jobbar på att bli av med energi men även jobbar på konditionen.
Oktan: 
Tisdag: Om jag rider honom så går han nog ett liknande markarbete som Charsmin gör på onsdagen. Fast utan studs och endast med galopp/travbommar.
Torsdag: Uteritt - Mest Skritt 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress