Hej! 


Gårdagens ridpass bestog av hoppträning och jag vart hyfsat nöjd efteråt. Men det kändes ändå som att vi fick till en bra känsla passet igenom. Trots att jag smakade grus. Märkte när jag red fram att hon var mör och hade lite träningsvärk från dagen innan. Hon var inte lika taggad och jag hade enklare för att reglera henne. Gjorde ingen märkvärdig framridning utan rullade lite trav och galopp. 

Vi hade ställt fram en kombination och ett fristående räcke samt 1 oxer och 2 studs på båge. Vi började med att hoppa fram på ett litet kryss. Jessica är på mig redan från början att spänna magen och kolla över hindret. Har fått veta att min sits genast blir bättre p.g.a det. Kändes bra redan från början. Vi rullar lite olika hinder och jag märker att suget som funnits de andra träningarna inte riktigt är med idag utan jag måste verkligen va med henne och övertala henne. Hon vill fortfarande fram till hindret men det behövs en lite övertygningskick för att hon verkligen ska hoppa. Vi tappade också tryck i galoppen flera gånger. Utan det trycket så stannar hon. Bland de sista sprången vi tog så stannar hon på oxern och jag dunsar ner i marken,slog i huvudet och ryggen. Så Jessica hoppar upp och tar ett par språng, bara för att jag inte riktigt kan. Hon hoppar jättefint och jag känner att allt som blivit problem ligger hos mig. Hoppar själv upp efter och tar ett språng, känns super. Höjderna vi ligger på är inget problem utan allt sitter i mitt huvud. Får vi till galoppen så funkar ALLT! Travar av och jag känner mig ändå nöjd på sätt och vis. Ser fram emot nästa gång så vi kan rätta till fel som blev.

Jag tror ändå på oss, vi har gjort detta innan. Vi kan,vi ska! 

Josefin

Du har så bra inställning, jag tror också på er fina! Hoppas du haft en grym helg och får en toppen bra vecka, glöm inte bort att du är fantastiskt :) Massa kramar!

Svar: Älskar dina kommentarer. De är så peppande. Jag måste säga detsamma att du är helt underbar och hoppas att den vecka blir super bra! Kramar ❤
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress