Äntligen!

Hej på er! 
 
Förhoppningvi å är jag tillbaka på heltid nu igen. Internet tog slut här hemma så jag var tvungen att ta en paus från all social media i ett par veckor,men nu ska de vara tillbaka så nu kör vi igång igen.Känns på sätt och vis skön att kunna skriva här igen. Har aldrig haft den känslan förut. Tror det är för att jag vart väldigt taggad på att både skriva men även att försöka bli något på grund av bloggen. Inte så enkelt och det händer sällan men jag har tänkt att försöka iallafall. 
 
Det senaste har bestått av mycket hästar och ridning. Hade min första hoppträning på ett år bland annat. Riktigt roligt var det och allt gick superbra. Inga höjder eller komplicerat utan vi körde på en mjukstart. Passade både mig och Charsmin.
 
Tänkte även få med veckans ( de som är kvar av den) ridschema med på en kant också. 
 
Charsmin:
Torsdag: Dressyrtäning
Oktan: Lördag: Uteritt
Exet: Onsdag: Galoppjobb ute
 
 


Tuva Björnwall    •  

Åh älskar din header!! :D

Svar: Tack de tycker jag med! Den är gjord av Josefine Pehrson, hon har även gjort designen. Dock ska jag byta nu till en mer aktuell header :)
Ebba Carlström


Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!