Hej! 
 
Jag ska försöka komma in i lite mer daglig uppdatering framöver. Vill verkligen kunna blogga varje dag. Kan dock inte lova att det kommer vara intressanta inlägg men jag kommer göra mitt bästa. Det kommer att bli mycket om ridpass eftersom det är det jag gör på dagarna i stort sett. Hoppas ni inte blir allt för besvikna. Jag ligger för tillfället i sängen och skriver detta inlägg. Lyssnar på musik och försöker få fram min kreativa sida. Den lyser med sin frånvaro. Dagen i övrigt har gått fort. Jag vaknade lite sent så jag har i stort sett bara varit i stallet idag. Rullade hemifrån runt 12.30 och var hemma vid 18.00 tiden. Så hela dagen spenderades antingen i stallet eller på hästryggen, bättre kan det inte bli! Idag blev två hästar ridna. Unghästen och såklart min allra käraste gul. 
 
Unghästen var ledig idag. Cazzie som hon kallas rids egentligen oftast av en annan tjej men hon hade annat att göra idag så jag passade på. Bestämde mig för att rida ut och det skulle bli hennes första gång själv, vad jag vet. Jag var till en början lite osäker på om vi verkligen skulle rida en hel runda eller om vi skulle upp till ridhuset och träna på att vara själva på det sättet. Men vi följde den första planen och gav oss ut på en liten sväng. Vi skrittade bara då hon var otroligt spänd till en början. Det var mycket att kolla på och många potentiella saker att bli rädd för. Hon var jätteduktig, tittade till lite extra på några små granar, en snöhög och en bit asfalt som såg annorlunda ut. Utöver det var det inga större problem och jag var och petade på gränsen till vad jag ville utsätta henne för. Inga släng åt sidan eller tendenser till att vända om. Krävde att hon skulle gå framåt, att inget alternativ fanns. Men hon tyckte samma sak och trampade på bra. Cazzie krigade verkligen idag, tuggade på bettet hela rundan och var nog ganska trött även att vi bara skrittat. Jag vart överraskad men otroligt nöjd efteråt. 
 
Charsmin fick också som planerat gå ett bompass i ridhuset. Lade ut 4 st bommar på den översta volten och red lite diverse vägar. Hon var jättemjuk och fin. Hon var på ett bra humör idag och jag kunde korta galoppen rejält vilket gjorde det enklare att få henne på bakbenen och styra på bommarna. Tränade på att få med yttersidan i svängarna. Bogen följer inte allt med men nästan alla gånger idag gjorde den det. Hon var en dröm att sitta på. Ville inte göra fel och jobbade på intensivt. Tror nästan att hon tyckte det var roligt. Supernöjd med även henne efteråt. Kunde inte krävt mer av henne då hon verkligen gav sitt allt idag. 
 
Ska ut med hundarna en gång till innan jag ska gå och lägga mig. Jag ska släppa ut hästarna imorgon och hade tänkte försöka åka lite tidigare än vanligt för att hinna rida Charsmin och fixa stallet innan det är allt för sent. Vi ska ha stallkväll med jultema imorgon och jag måste hem imellan för att fixa något då det är knytkalas. Ska bli riktigt mysigt att träffa alla samtidigt. Det blir lätt samma personer eftersom man rider samma dagar eller olika tider. Ser verkligen fram emot tills imorgon. 
- Ebba
 
 
 
 
Rebecka

så fina hästar!

Svar: Tack :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress