Hej! 
 
Som tur var min förkylning kortvarig och jag var frisk igen redan i söndags kväll, vilket var otroligt skönt. Jag hade mycket planerat denna veckan och jag skulle inte vilja behöva ligga i sängen. Så jag tror att beslutet att ligga i sängen i 2 dagar lördag och söndag gjorde susen, alla koppar te och min älskade värmefilt kanske hjälpte lite med. Hundarna åkte iväg så det var skönt att slippa behöva bråka om mamma och mig imellan vem som skulle gå ut med dem eftersom vi båda var så dåliga. 
 
Denna veckan är det fullt upp som vanligt. Veckan började med en tripp till Ullared. Jag skulle ev köpa lite julklappar och lite andra saker till hästen. Två julklappar till min brorsdotter fick följa med hem, 3kg hästgodis, pälsglans, läderfett, ridhandskar både tunna och tjocka, hundmatskål och lite annat smått och gott. Det var lagom med folk, alla var ju såklart dock på leksaksavdelningen för att köpa julklappar, annars var det lungt på de flesta andra ställena. Jag har ju klaustrofobi men det gick bra denna gången faktiskt. Det ända som jag skulle kunna klaga på var tiden vi var där, efter 6 timmar hade jag ont i både knän och rygg. Men jag var supernöjd med min shopping.
 
Igår så blev det äntligen första svängen denna veckan. Vi red ut, lite senare än tänkte men vad gör det. Tror vi gick från stallet kl 19 och var tillbaka ca kl 20. Första ridturen i mörkret själva för denna vintern, Vi försöker alltid rida när det är ljust annars. Men det gick bra, Hon var lite på spänn och blev vissa gånger lika sträckt som en gitarrsträng. Allt blir ju alltid lite läskigare när det är mörkt. Red också den andra fjordingen i stallet då han börjar ta över i hantering och ridning och påväg från stallet höll han på att bocka av mig, haha! Men När han väl testat färdigt, gick det faktiskt jättebra. Vi red upp till ridhuset för lite skolning. De sista 10 minutrarna hade polletten ramlat ner och han var jättefin, men innan de så hade han svårt att förstå men han kunde inte koncentrera sig heller.
Fick verkligen ställa om min ridning, han är så väldigt olik Charsmin. Jag var nöjd efteråt, vilket var viktigaste. Han hade nog en lite bättre dag igår om jag får säga det själv. 
Idag onsdag är min ända lediga dag denna veckan. Så jag har försökt att göra i stort sett ingenting, bara för att ladda upp till resten av veckan, mer än hälften kvar. Tog en promend med hunden nu ikväll, en sväng på ca 1h, vilket känns i knäna. Mamma ska gå och jobba så jag blir själv inatt, så jag ska göra lite kvällsmat, sätta in en diskmaskin och lägga in lite tvätt i den andra diskmaskinen. Vad gör ni ikväll? 
- Ebba
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress