Hej! 
 
Att säga de blåser ute känns lite som en understatement. Det är starka vindar som bara blir värre och värre. Fick absolut känns på det när jag skulle cykla till stallet i eftermiddags. Jag hatar att cykla i motvind, det är som att man trampar men kommer ingenstans. Speciellt i uppförsbackar som det ändå finns ett par påväg ut dit. För att inte vara allt för specifik var jag lagom irriterad när jag väl kom fram om jag ändå är i gång med klagandet så kan jag säga att mörkret och ingen upplyst väg sista biten inte gjorde att jag var gladare. När jag ramlade med cykeln så gick de såklart sönder och jag är för lat för att göra något åt det så i slutändan så får jag väl skylla mig själv. 
 
För att vara lite positiv så kan jag säga att hästen var superfin idag. Vi skulle ha ridit lektion för Sofia men hon fick förhinder så jag försökte mig på det själv. Skulle rida mycket på böjt spår tänkte jag, jobba henne lite mer i vänster varv eftersom jag måste stärka upp den sidan och jag tror vi lyckades ganska bra. Tränade på 10m volter för det är dem jag är sämst på. De vill lätt bli äggformade. Ville även hålla henne rättstäld och rida med mer ben och skänkel än hand. Red mycket i skritt idag, mer än jag brukar och det var roligt, Charsmin var duktig. Hon brillijerade i skänkelvikningar. Ville också tänka lite på min egna ridning. Så jag försökte verkligen tänka på mitt sittben, hålla mina händer så stilla som möjligt med hjälp av ett spö och verkligen kunna ge henne rätt förutsättningar till att göra som jag vill. Men det är svårt att bortse från de som sitter i ryggmärgen. Jag var ändå faktiskt väldigt nöjd efteråt. 
 
Blev kvar lite längre i stallet än vad jag hade tänkt. En kompis kom till ridhuset runt halv 9 och skulle bygga upp banan för morgondagens pay and jump. Jag hjälpte henne såklart med tanke på att hon var själv. Det gick smidigt och det slutade med att det blev 8:a hinder uppställda lite här och var. Tror att de startande imorgon verkligen kommer gilla banan, det hade jag gjort. 
 
Jag ska åka iväg imorgon. Bussen går från stationen kl 08 och landar i Nässjö 09.10 ca och därifrån går bilen mot jönköping för shopping av julklappar med pojkvännen. Förhoppningsvis så landar jag i stallet runt 18 tiden för att fixa klart och packa alla saker för söndag. Tvingar med mig pojkvännen dit också såklart. 
 
Nu så väntar jag på att min tvättmaskin ska bli klar, sedan så kanske jag går och lägger mig, det beror på vad klockan är. Vi hörs! 
- Ebba
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress