Youtube?

Hej!
 
Något som jag viljat prova länge men tyvärr inte haft möjlighet till är Youtube. Då menar jag lägga upp olika typer av videos. Jag har sett att det uppskattas av många, även mig själv. På något sätt är det roligt att få komma in i andras vardagar. Det är lite naket men saktidigt väldigt kul att se/dela med sig av. Eftersom jag inte vill göra något halvhjärtat, kände jag att jag måste införskaffa en kamera som är bättre än min mobil. Pengar har inte funnits tidigare men nu ÄNTLIGEN har jag köpt en. Dock begangnad men jag tycker inte att det spelar någon roll, den är ju ny för mig. Det blev en Canon Powershot SX40 HS. En lite kompaktare systemkamera. Har igentligen allt jag behöver. Den tar helt okey bilder och den går att filma med. Har ju varit det jag sedan länge varit ute efter. 
 
Jag köpte den idag så jag vet inte så mycket om den än. Samtidigt så är jag dålig på vad allt fotoinställningar heter, men jag ska försöka lära mig. Men tillbaka till min YT-ide. Min tanke är att varje vecka lägga upp någon typ av video. Till en början kan jag tänka mig att jag kommer få komma på ideer själv, men som tiden går får ni gärna dela med er av tips och ideer. Kommer redigera i Movie Maker, är väldigt dålig på det men jag lär mig nog det med.Tänkte börja redan imorgon med en typ stallvlogg. Vad säger ni om det? :D
/Ebba
 
 


Lina    •  

Hjälper dig gärna att filma! Så kul med YT! :D

Svar: Åhh! Gärna hade gjort det hela mycket enklare <3
Ebba Carlström


Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!