Hej! 
 
Inköp och utgifter är det kom gäller känner jag. Ska man vara fin får man lida pin. Känns lite pin i plånnoken just nu men vi kommer bli supersnygga när det väl sitter på sedan. Jag äger inga pikeer men har länge viljat beställa ett par fårn valfri onlinebutik. Såg att Horze hade sale, det brukar ju ofta vara väldigt billigt där utan sale så jag tryckte hem 2 pikeer och 1x2 ridstrumpor. 
 
 
 
 
Jag har även köpt lite annat,eller min bror köpte lite av det åt mig när de var på Gekås. Men ett par nya ridhandskar, flugspray och pälsglans fick följa med hem.
 
 
 
 
 
 
För ett par dagar sedan beställde jag ett pannband från Equestrian Pearls! (Kolla in henne, grymt snygga pannband med knapp, men även vanliga). Det kommer att bli tävlingspannbandet, det passar bra ihop med mitt tävlingschabrak.
 
 
 
Sist och minst köpte jag en lyckoängel från Design by DC. De finns på instagram. Vill ni ha en lik snygg ängel, DM:a dem på insta. @designby_dc. En brun pärla som går ihop med pannbandet och schabraket. Hur snyggt kommer det inte att bli? 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress