Påväg hem till mig och New In

Hej! 
 
Inköp och utgifter är det kom gäller känner jag. Ska man vara fin får man lida pin. Känns lite pin i plånnoken just nu men vi kommer bli supersnygga när det väl sitter på sedan. Jag äger inga pikeer men har länge viljat beställa ett par fårn valfri onlinebutik. Såg att Horze hade sale, det brukar ju ofta vara väldigt billigt där utan sale så jag tryckte hem 2 pikeer och 1x2 ridstrumpor. 
 
https://www.horze.se/tr%C3%B6jor/horze-brita-dampik%C3%A9/33258-CYE-42.html
 
https://www.horze.se/tr%C3%B6jor/horze-trina-dampik%C3%A9-dam-og-juniors/33255-FORE-42.html
 
https://www.horze.se/kn%C3%A4strumpor/horze-bamboo-strumpor/31329-GRB-36-38.html
 
 
Jag har även köpt lite annat,eller min bror köpte lite av det åt mig när de var på Gekås. Men ett par nya ridhandskar, flugspray och pälsglans fick följa med hem.
 
 
 
 
 
 
För ett par dagar sedan beställde jag ett pannband från Equestrian Pearls! (Kolla in henne, grymt snygga pannband med knapp, men även vanliga). Det kommer att bli tävlingspannbandet, det passar bra ihop med mitt tävlingschabrak.
 
 
 
Sist och minst köpte jag en lyckoängel från Design by DC. De finns på instagram. Vill ni ha en lik snygg ängel, DM:a dem på insta. @designby_dc. En brun pärla som går ihop med pannbandet och schabraket. Hur snyggt kommer det inte att bli? 
 
 
 Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!