Hej! 
 
Känner lite nu såhär i efterhand att det kanske inte var så smart att belasta foten så mycket första passet. Hade varit bättre om jag tagit det försiktigt, men go hard or go home. Kände inget i foten förutom vad lättridning eller om jag skulle trampa ner hälen. Den mekanismen är inte helt funktionsduglig än. Men det gick ändå hyfsat bra. Tror jag feg red lite just för att inte skada mig, men det roliga är att det är vid feg ridning det går på h*lvete oftast. Men Jessica sa till mig ett par gånger sedan gå gick det kalas bra. 
 
Vi började med att hoppa fram på ett vanligt räcke, kände först på det för att kolla av om foten skulle palla med jobbet. Ingen stor fara förutom att jag inte riktigt kan ta emot mig själv i landningen så jag hamnar lite långt fram de flesta gånger men vad gör de. Det var svårt att rida på detta räcket, vi skulle hålla oss på en volt runt hindret. Hade svårt att se en distans så vi kom ofta nära. Då har jag lärt mig att man ska försöka rätta till det, iallafall bryta mönstret på något sätt. Vilket vi löste tillslut. Det var lite samma i vänster varv. Man var tvungen att svänga ganska så direkt, och får jag inte md mig utsidan sticker hon gärna rakt fram , vilket syns. Göra om och göra rätt, så blir det mycket bättre. Vi gick vidare med att hoppa en liten bana. Oxer - Räcke - Räcke - Linje. 
Vi kommer så fel på första så hon trampar om och räddar mig ,tack hästen. Är så glad att vi kommit så längt att hon kan gå in och hjälpa när jag inte gör som jag ska. Resten kändes bra, Hon är positiv och det känns inte alls för högt eller ens i närheten. Resten kändes också grymt bra, de bästa språnget fick vi inte med på film men jag var där ock kände det. Avslutade på 3 stl 75cm och linjen, plättlätt! 
 
Jag älskar ''min'' häst!
 
 
 
Natalie

Gullig häst!!

Svar: Jag ser jättebra bloggare här på Devote! Jag har aldrig känt mig hemma på Nouw eller någon annan bloggportal, gillar inte alls deras layout. Dessutom är allt så simpelt och stilrent här på Devote, vilket jag har fastnat för.

Svar: Håller med! Kollade runt lite på devote när jag lämnat kommentaren. De ser ju supersnyggt ut, dock håller jag mig till blogg.se :)
Ebba Carlström

Michelle Petersson

Kul att det gick bra! Ponnyn ser verkligen ut att uppskatta att hoppa, haha. Superpigg :)

Svar: Är så skönt att de syns. För ett år sedan var hon inte alls såhär. Men vi har verkligen gjort rätt denna gången. 👌
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress