27 april 2017

Detta har hänt...

Livet

Hej! 
 
Åter igen står bloggen tom,  ska jag var ärlig så känns nu mera ovanligt när det väl uppdateras någorlunda. Timmarna glider ur händerna på mig och jag vet inte rikigt vad jag gör med tiden som ibland finns över. Ibland glömmer jag rent utav att jag har en blogg. Ska försöka göra ett tappert försök till att kunna återgå till daglig uppdatering. I vilket fall så har jag just nu praktik, vilket gör att jag har ridit C en gång på 2 veckor. Det drar i hjärtat på mig, känns så jobbigt att tappa så mycket nu nör det inte är allt för långt kvar till debuten. Veckan som är och har varit har bestått av 12 timmars pass ( inte riktigt men nästan -åker lastbil/mjölkabil) Så att säga att jag ligger efter på min sömn schema är en understatement men jag försöker rätta till allt så gott jag kan. Har för övrigt vänt på dygnet så i skrivande stund sitter jag hyfsat klarvaken. 
 
Som sagt har jag inte alls hunnit med '' min'' egna häst mer än 1 gång, har inte hoppat sedan Pay and Jumpen för x antal veckor sedan. Hjärnskakningen är inte helt borta än men jag kan inte vänta längre. När det gäller hästen så tröstar jag mig med att andra rider henne och håller henne i normaltempo så att säga. 
 
Ridpasset med C förra veckan bestod bara av en i stortsett helt vanlig genomkörare. Kollade av så att hon var med mig, vilket hon var. Försökte få henne att verkligen jobba genom kroppen och slappna av. Sagt och gjort, allt gick som på en dans. Märker att sedan jag ändrade min ridning att hon är mer jämn att tida varje gång. Nu radar vi upp bra pass som ger mig självförtroende till att vi kan bli bättre. Jag märker att hon är enklare att rida, men även mer välbalanserad, pigg oc taggad. Trots att vi ganska ofta är i ridhuset. Förr kändes hon alltid så slö men nu för tiden jobbar hon på tills vi är färdiga. Samma sak i hoppningen, tror att vilan gjorde gott. Blickar man framåt så hoppas jag att redan nästa vecka kunna köra igång med träningen igen. Ingen tid ska gå förlorad, allt måste funka till debuten och just nu känns det inte ens halvfärdigt. Men jag tror att vi klarar av det, men vi måste köra igång nu. 
 
 
 
Annars så rullar livet på, FÖRESTEN!!! Vi håller ju på att flytta. Lägenheten vi bor i , eller ja hela byggnaden ska rivas så vi är tvugna att hitta någon annanstans att bo. Så förra veckan fick vi reda på att vi kunde flytta in den 5 maj ( om 2 veckor - ish)!!!!! Vilket vi inte alls var förberedda på. Vi får nu alltså stresspacka för att ha allt klart, men de ska nog lösa sig. Vårt nya ställe är superfint, väldigt vitt men fint. Det är alltid najs med nytt eller hur? 
 
 
 
Elin

Oj oj oj vilken fin fjording!!

Svar: Tack :)
Ebba Carlström

Elin

Vart står ni i landet? :D

Svar: Vi finns nere i Småland :)
Ebba Carlström

Brieditis Eventing

Vilken härlig bild :D

Svar: Tack, jag tycker med om den! :D
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress