Ändrade förhållanden

Hej!
 
Längesedan sist, inte riktigt hittat motivationen på ett bra tag. Tyvärr finns den tyvärr inte där nu heller men jag vill ändå köra igång. På något sätt så saknar jag att kunna skriva varje dag, men förvänta er inget nu i början. Jag har blivit ringrostig. Sedan är jag allmänt fattig på ämnen att prata om men det kommer bättre på sig ju mer jag kommer in i det igen. När det gäller uppdatering framåt så får vi se hur dem kommer att se ut. Eftersom jag för tillfället är utan häst ( mer om detta längre ner)  och detta är en hästblogg finns det inte super mycket att skriva om varje dag utan det kommer bestå mycket av, åsiktsinlägg, faktainlägg med mera och min kreativitet är inte skyhög. Jag siktar på 1 inlägg om dagen, alltså inget att hurra för om man vill komma någonstans men jag får hoppas på att nya läsare droppar in och hjälper mig framåt.  
 
Att gå från mycket häst, till lite mindre och sedan bara minskas det mer och mer tills det inte blir något alls.De är vad jag gått igenom denna sommaren. Inget vidare för en person som verkligen vill träna och bli bättre. Jag har inte ridit ett riktigt träningspass på flera månader. Kort sagt valde jag att sluta rida Räven, varför vill jag inte gå in på då de var mellan ägaren och mig. Detta var i mitten i örjan av augusti, så egentligen har det bara gått en månad. Men de flesta av er kan nog sätta er in i hur jag känner. Det är en sak att ha en häst och välja att inte rida men att stå utan och vilja rida är så jobbigt. Jag hade abstinens efter ett par dagar. Ni kan tänka er hur det är nu, så ridsugen att det inte är klokt.
 
Med de sagt, jag välkommnar mig själv officiellt tillbaka! 
- Ebba
 
 
 
 Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!