11 november 2016

Hög på Livet!

Livet

Hej! 
 
Nu är det offieciellt, jag är tillbaka! Eller ja snart iallafall, ska bara bli av med min körtelfeber innan det händer något. Med tillbaka menar jag att jag äntligen kommer börja rida igen. Så himla kul det kommer att åka till stallet, andas in den underbara luften och kunna bara mysa häst mule. Sätta igång med träningen för att sikta på tävlingar framåt våren. Inget mer lekande på Pay and Jump varje helg. Nu är det dags att sätta på sig de stora stövlarna. Lite läskigt är det men som tur är kommer jag ha ett stort stöd från min tränare. Alltså jag är så taggad på att sätta igång. Hela saken gör att mitt hjärta börjar slå lite extra fort. Jag hoppas att mina sista 3 år på ponny blir så bra som det bara kan bli.
 
Jag har alltså kommit tillbaka till Hökås! Slutade mot min egna vilja, människorna på detta stället är de goaste' och underbaraste människor som finns. Samma sak med hästarna. så snälla individer men samtidigt lite svår i ridning.En utmaning kan man säga. Man får en sådan frihet och det förtroendet ägaren lägger hos oss ryttare, de är man så tacksam för. Jag kommer att rida alla 3 hästarna men kommer fokusera på Charsmin. Jag kommer att vara där så ofta jag kan. Verkligen lägga ner mig själ i det, som tack till ägaren för att jag fått en ny chans. En liten kort presentation kommer om alla 3 så småningom. Jag har under mina år som medryttare aldrig varit på ett så här bra ställe.
 
Jag var faktiskt i stallet idag, vilken känsla! Mockade min första box på mer än ett halvår, kanske låter töntigt men så roligt de var. En annan tjej i stallet var där och vi pratade och jag kände hur det drog i mina kinder. Jag log för mig själv. Packade min första höpåse efter all denna tid, samma sak där trots mögligt hö och öppnande av ny bal. På grund av min körtelfeber vill mamma inte att jag går i närheten av hästarna så jag respekterade hennes önskningar och höll mig i stallet. Men bara de gjorde min dag. Ser fram emot städdagar,tacokvällar och hela köret.
 
Nu är jag lycklig! 
- Ebba
 
 
 
Isa

Underbart att du är tillbaka 💚

Svar: Åhh <3
Ebba Carlström

Sätilaryttaren.se

sv; jag vill inte hänga upp spännerna, det blir en sån konstig vinkel för hästen att dricka i...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress