Låga siffror på termometern och pissregn

Hej!
 
Dagens planer gick inte som tänkt. Allt jobbade emot mig idag men jag är nöjd sålänge man får nosa lite hästmule. Efter flera dagar utan så är jag så glad över att äntligen fått träffa ''min'' röding. Dagens väder föll mig inte alls i smaken. Regnat i stort sett hela dagen, iskallt är det också. Riktigt klaga väder. Bädda ner sin i sängen med datorn i knäet gör allt så mycket bättre.Funderar på att göra lite till för att hjälpa kroppen värma upp. 
 
Tanken idag var att rida ut på Räven, lungt tempo eftersom han inte gått så mycket nu det sista. Tråkigt nog har han en muskelstörning i vänster bak has. Stackars röd, så nu är det skrittning som gäller. Så nästa vecka består av promender både uppsuttet och för hand. Annars så kommer vi nog leka lite i paddocken. 
 
Tyckte så synd om Räven när han kom in. Blöt som en sork och frusen. Skakade som ett asplöv så snabbt på med täcke. Mat och massor med hö så han blir varm. Båda hästarna hade bråttom in idag. Förhoppningsvis kan jag åka imorgon med och pyssla lite. Putsa lite utrustning och mysa lite med honom. Vi får se hur planen lyder! Min far var även med idag, han kom ner och följde med till stallet. Skönt med llite hjälp, eller hur! 
 
- Ebba 
 
 


Angelica Jalonen    •  

Ja fy, vädret är verkligen inget vidare nu. Tråkigt med räven, hoppas han blir bra snart :)

Svar: Verkligen, vi hade så bra väder. Kunde inte det vara kvar,haha? Jo jag hoppas med på en snabb återhämtning. :)
Ebba Carlström


Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!