Hej!
 
Dagens planer gick inte som tänkt. Allt jobbade emot mig idag men jag är nöjd sålänge man får nosa lite hästmule. Efter flera dagar utan så är jag så glad över att äntligen fått träffa ''min'' röding. Dagens väder föll mig inte alls i smaken. Regnat i stort sett hela dagen, iskallt är det också. Riktigt klaga väder. Bädda ner sin i sängen med datorn i knäet gör allt så mycket bättre.Funderar på att göra lite till för att hjälpa kroppen värma upp. 
 
Tanken idag var att rida ut på Räven, lungt tempo eftersom han inte gått så mycket nu det sista. Tråkigt nog har han en muskelstörning i vänster bak has. Stackars röd, så nu är det skrittning som gäller. Så nästa vecka består av promender både uppsuttet och för hand. Annars så kommer vi nog leka lite i paddocken. 
 
Tyckte så synd om Räven när han kom in. Blöt som en sork och frusen. Skakade som ett asplöv så snabbt på med täcke. Mat och massor med hö så han blir varm. Båda hästarna hade bråttom in idag. Förhoppningsvis kan jag åka imorgon med och pyssla lite. Putsa lite utrustning och mysa lite med honom. Vi får se hur planen lyder! Min far var även med idag, han kom ner och följde med till stallet. Skönt med llite hjälp, eller hur! 
 
- Ebba 
 
 
Angelica Jalonen

Ja fy, vädret är verkligen inget vidare nu. Tråkigt med räven, hoppas han blir bra snart :)

Svar: Verkligen, vi hade så bra väder. Kunde inte det vara kvar,haha? Jo jag hoppas med på en snabb återhämtning. :)
Ebba Carlström

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress