Hej!

Jag kände att jag inte kunde hålla mig borta längre. Min motivation är inte riktigt tillbaka än och min kreativitet är lika låg som vanligt. Men på samma gång är jag så otroligt sugen att skriva. Att nå ut till andra och dela med mig av mitt liv/tankar har varit något jag alltid viljat göra. Dock har jag inte de bästa förutsättningarna men jag gör mitt bästa! Hur har ni haft det? Äntligen har sommaren kommit tillbaka,varmt är det iallafall. Synd att klaga men gradantalet har kanske varit lite höga de senaste dagarna. Med lite mindre än 1 månad kvar till skolan börjar känns det lite dags att ta tag i allt. Men jag ger mig själv 1 vecka till innan alvaret börjar.

Kommande dagar ska jag spedera hos min absolut bästa vän Isabell nere i Blekinge. Bättre kan det ju inte bli. Dagar fyllda med hästar,serietittande och massor med prat. Detta är första gången vi träffas efter ca 1 år av bloggande, telefonpratande och chattande. Det blir mycket att försöka få in på 2 dagar. Jag är så taggad på att vara här. Bara en dag kvar tråkigt nog.

Hela förmiddagen spenderades i Tingsryd med min mor och hennes särbo. Det var marknad där, bara jag som älskar miljön som blir på marknad? Jag hade väldigt gärna gått in på Börjes för att se om dem hade något. Vi kom aldrig så långt men de gjorde inget, jag har redan så mycket grejer.

- Ebba