Ridschema v.49

Charsmin
Tisdag: Samling och Ställning. Fokus på att rida ut i hörnen och kunna ställa rätt i hörnen. Även fokus på att kunna samla ihop henne med ben och sits.
Torsdag: Framåtbjudning och Samling. Fokus på att inte tappa framåtbjudningen vid samling. Samla ihop utan att hon blir framtung.
 
Oktan 
Tisdag: Framåtbjudning och Tempo. Fokus på att hela tiden ha tempo under kontrollerade former. Att inte tappa framåtbjudningen så han ramlar ihop och blir kort. Länga ut på steget.
Torsdag: Framåtbjudning och Travbommar. Träna framåtbjudningen genom att rida på bommar. Låta han gå mycket själv men ändå ha tempo.
 
Ebba
Jag ska under båda dagarna tänka på min sits. Använda en aktiv skänkel utan att bli tjatig. 
 
 
 Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!