Hej!
 
Som rybriken lyder, jag är helt slut. Fast så ska det väl vara, då har man väl gjort rätt. Både C och O skulle gå även idag och så blev det. Planerna följdes inte rikrigt till punkt och pricka men vad gör det. Jag vart nöjd med båda hästarna. De presterade bra men självklart kunde dem gjort bättre om piloten hade haft mer energi. Även allt stalljobb skulle göras, är nog därför jag är så trött. Började med hästarna så jag skulle kunna ge dem 100%. Om det blev så behöver vi inte diskutera. 
 
Oktan var först ut. Han skullle gå framåtbjudning och travbommar idag men vi skippade bommarna just för att vi behövde fokusera på annat mycket mer. Vi började ganska dåligt, han ville inte riktigt gå fram. Gick emot min skänkel ett par gånger men detta släppte sedan och han gick mycket mer fram, han lyssnade bättre på mig ju lägre in i passet vi kom. Vilket är tvärt om vad et brukar vara. Vi red många ridvägar för att hela tiden göra något. Han tröttnar lätt. Mycket jobb på volt, små som stora.
 
Charsmin gjorde lite av varje idag. Hon var väldigt starkt idag men hade inte lika mycket energi som i tisdags. Vi jobbade på att komma tillbaka efter ökning, vilket gick sådär. Ryttaren var trött i benen vilket gjorde att stödet var extremt dåligt. Springa var inga problem men springa balanserat var aboslut svårt. Hon har lätt för att glida iväg på volten så även hon fick gå mycket på volt. Red mest stora volter just för att jag visste att små var inte länt att prova. Den sista kvarten gick hon jättebra,trots en urtrött ryttare.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress