Hej! 
 
För att informera er om rubriken, vädret idag har varit det mest konstiga på flera månader.Det har gått från strålande sol ovh vindstille till tvärt om på mindre än några sekunder. Riktigt drygt, kan de inte fortsätta vara fint väder så jag slipper vara orolig att Räven ska se ut som ett lerigt blötdjur varje gång jag kommer till stallet. Jag vill ha skinade sol, värmen är inget krav än men regnet och blsten kan kila vidare om jag får bestämma!
 
Räven gick raka spår och hårt underlag idag. Vi tog en längre runda som jag aldrig ridit innan. Stor del av vägen var asfalt så vi skrittade mest,trav där det gick. Han var fin idag men inte lika jämn som igår. Han var mycket starkoch hade tendens till att springa ifrån mig och han blev mycket i handen. Men han lyssnade ändå väldigt bra på mig. Traven var jättefin, finns självklart finlir med det gör de alltid. Galoppen fortsätter vi med. Känns som om vi behöver komma ut själva och galoppera för att kunna träna. Är han i sällskap med någon vill han mest springa jättefort,vilket inte är optimalt. Lyssnar han bara på mig går han super varje gång men såfort han slår dövörat till, blir det pannkaka. Så vi fortsätter kämpa! 
 
Imorgon går han bara i skogen igen där vi jobbar på framåtbjudningen och fattningarna. Dem går bara bättre och bättre men han blir fortfarande väldigt taggad och sticker vissa gånger. Vi får se om det blir en lägre runda eller en kortare med avslut på ridbanan. Jag kan inte riktigt välja men ni ser ju hur de blir imorgon. Ska se om jag kan få någon film med! 
 
- Ebba 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress