Hjärnspöken?

Hej!

Jag och Jessica satt och pratade för ett tag sedan och mitt i allt så sa jag: När vi kör igång med träningarna så ska eller måste vi träna på sådana där krångligheter. I detta fall menade jag kombinationer. Det Jessica sa efter det var något i stil med: Säg inte så, det gör att du undermedvetet alltid kommer se det som något krångligt. Din hjärna kommer att koppla det som det och hur mycket du än tränar kommer det alltid vara ”krångligt” just för att du tänkt det ett par gånger. Det fick mig tänka…

 

Hur många gånger säger man inte saker som:

 

- Det går inte!

- Jag klarar det inte!

Eller som i mitt fall

- Sådana krångligheter måste vi träna på.

 

Jag tänkte inte alls på att de var så, har ni? Detta har verkligen satt sig i min hjärna och verkligen fått mig att tänka om. Från och med nu så ska jag inte försöka göra något utan jag ska göra det. Hur lång tid det tar kvittar. Allt går bara man vill eller hur?

Hur tänker ni angående detta?

- Ebba

 Kom ihåg mig?
Mitt namn är Ebba Carlström och jag är en 18 årig tjej som bara älskar hästar. Har hållt på med denna underbara sport i lite mer än 9 år och jag har förhoppningsvis många år kvar. Jag har en medryttarhäst som heter Charsmin och hon är ett 12 årigt fjordhäst sto som är e: Magne 226 u: Lindmarkens Bianca 3151 ue:Alexander Lukas 183 Tillsammans tränar och tävlar vi hoppning och idag tävlar vi på LD nivå. Välkommen hit!